Mindkét, a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőr állapota folyamatosan javul, szerdán a rendőrnő is elhagyhatta az intenzív osztályt – közölte az MTI érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság.

A főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

A rendőrség közölte: a feltételezett tettes körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz, Keresztes Imre főügyész szerdán felhívásban kérte azoknak a jelentkezését, akik felismerik magukat a szombaton 22 óra 36 perckor történt robbantásról készült, a rendőrség által hétfőn közzétett videofelvételen, és még nem hallgatták őket ki tanúként. Kérte azt is, hogy akinek vannak Budapest közigazgatási területén található videokamera által szeptember 24-én és 25-én készült felvételei, őrizze meg őket.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@eugen4402: @papa.49: Nem hisztek a csodában? - ejnye-ejnye! :D
Egy statiszta hamar gyógyul..., kell a másik jelenethez...:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez megint érthetetlen az intenzív osztályról haza, nem normál osztályra, érdekes!!!
eugen4402
@papa.49: Ahogy megjelent a hír, ugyanezt a kérdést írtam be, a gép meg HAMM, bekapta, elnyelte...Műtét (és intenzív) után kizárt dolog, hogy hazaengedjék.
anka
@eugen4402: @papa.49: Nem hisztek a csodában? - ejnye-ejnye! :D
Egy statiszta hamar gyógyul..., kell a másik jelenethez...:D
eugen4402
@anka: A csodákban természetesen hiszek, hiszen naponta tucatjával van szerencsém szembesülni paranormális jelenségekben. Tudod, ez a Kárpát medence... De "életveszélyes" műtét után engem három napig még fokozott felügyelet alatt tartottak éjjel-nappal, aztán hetekig a Sebészeten heverésztem, mire annyi erőt összegyűjtöttem, hogy ki tudjak menni a mosdóba...
Equus
@papa.49: szőke modelleknél az agysérülés hamar gyógyul. Nincs ebben semmi csodálatos és nincs itt semmi látnivaló! Oszoljanak, kérem.
Kezd már világossá válni, h miért csak ketten sérültek meg, mitől volt szakszerű a célirányos robbantás és a robbantó miért lépte át a két "áldozatot", miért ment utcára aznap a modell, aki már nem az utcán kereste a pénzét és az is, h a taxisofőr miért nem azonnal hőbörgött a betört ablaküvege és a szög miatt...
anka
@eugen4402: Tudom..., ezzel én is így voltam. - de gondolj bele: 1 statiszta! - hol van hozzánk?
36
Tanulunk az amerikaiaktól. Úgy tűnik, mi is alkalmazunk false flag crisis actor-okat.
Kovács Gizella
Tegnap előtt még haldoklott de a jó Isten megsegítette
és talpra állítottta ilyen gyorsan.
Hiába no, egy ország imádkozott érte.
anka
@Kovács Gizella: - már gyertyát is gyújtottak érte! - pedig azt tudtommal csak a halottaknál szokás.
eugen4402
@anka: Rossz vagy! Nem figyeltél! Megmondták a fiúk, nem volt itt semmiféle színdarab, nem volt forgatókönyv... Délben hallottam, már közel ezer fővel folyik a nyomozás, még soha ilyen nagy erőket nem vetettek be egy ügy felderítése érdekében, de már szorul a hurok a feltételezett elkövetők nyaka körül...
(Kiszivárgott információk szerint a gyanúsítottak listáján szerepel Jean-Claude Juncker, George Soros, Gyurcsány Ferenc, és egy meg nem nevezett rejtélyes személy, akiről csak annyit lehet tudni, hogy ismert liberális személyiség.)
36
Ezzel a robbantással, zseniálisan átvezették a népet a témára, hogy Abdeslam és tettestársai, tavaly Budapesten hédereltek napokig és senki nem foglalkozott velük. Viszont, most már lehet gyanakodni hogy nálunk is bármikor megeshet a katasztrófa. Az már mindegy, hogy egy őrült magyar, vagy egy arab szélsőséges teszi-e, amit tesz.
Amúgy én Georg Spöttle-vel értek egyet. Ez Németországban, már terror cselekménynek minősül. Vagyis, a magyar minősítése az ügynek nem igazán fedi azt, amit a kormány sugalmazni akar. De, úgy tűnik nálunk csak Budaházi lehet terrorista.
Hellcat
De rosszindulatúak vagytok...ez is a kimagaslóan magam szinvonalú magyar egészségügyet igazolja. Szombaton életveszélyesen megsérül, intenzív, műtét miegymás...szerdán meg hazamehet.
anka
@Hellcat: - na ez az..., erről beszélünk!
- és csupa jó indulattal...:D
eugen4402
@anka: Én nem, nem, soha! Eszembe se jutna ilyen galád feltételezés.!!!
Mellesleg észlelted azt a CSODÁT, hogy közben átváltozott a cikk címe? A "Hazaengedték"-ből "kiengedték az intenzívről"-re változott, és így már igazán nem maradt okunk a kötözködésre... :-)))
anka
@eugen4402: Igen észre vettem :) - és ez már kétszeres csoda! :D
eugen4402
@Kovács Gizella: Vagy az, vagy valamely különös okból a rendőrnő bejelentett lakcíme a Sebészeti osztály lábadozó részlege... :)))
eugen4402
@anka: Hát látod... nagy nap ez a mai..! Csoda csoda hátán, és hol van még a hajnal? Csak győzzük kapkodni a fejünket, nehogy lemaradjunk a lényegesebb csodákról... :-)))
anka
@eugen4402: - na ezt kiveséztük...:) - ez is sebészeti eset!
anka
@eugen4402: - lényeges csodákról' "MI" mindig lemaradunk!
papa.49
@eugen4402: @anka: @Kovács Gizella: Viszont abban gondolom egyetérthetünk az egész történet egy ,,ORDAS NAGY HAZUGSÁG,, ebből csak a rendőrök sérülése volt igaz!!!
anka
@papa.49: - még az sem biztos..., és ha statiszta volt a hörcsögvajna művekből?
papa.49
@anka: Igaz itt bármiről kiderülhet, hogy nem az aminek látszik!!!
A hazugovics is embernek látszik de mint tudjuk véletlenül se lehet rá ezt mondani!!!
laja70
Ez komoly? Orvosi csoda, vagy kamu a baleset!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.