Előkerült az a nő, aki a Teréz körúti robbantás kapcsán kerestek – értesült a 24.hu. Úgy tudni, a szemtanú maga jelentkezett.

Délelőtt érkezett az ügyészségi felhívás, miszerint továbbra is szemtanúk jelentkezését várják. Azt kérték, hogy aki felismeri magát azon a felvételen, amit a rendőrség adott ki hétfőn a robbantásról, jelentkezzen. Egy valakit ki is emeltek, egy nőt, aki “a robbantás előtt pár másodperccel elsétált a rendőrjárőr mellett”.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gondolom rögtön kapott egy puszit és egy ebédet Pinocsettől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Equus: Képzeld el a lelkiállapotát! Egy hajszál választotta el a legrosszabbtól!
Equus
@bencemacska: vannak fenntartásaim... ha valóban úgy lett volna, akkor azonnal nyavíkol, de így utólag... tod, akit tegnap rúgtak seggbe és csak ma kezd dühöngeni... ez olyan nagyon templomfestésszagú mutatványként hat. Ha nem forgatókönyvbe írt szereplő akkor is elgondolkodtató, h miért kellett várni eddig...
eszegfu
@bencemacska: Azt gondolom, hogy ha velem történt volna ilyen -- mármint, hogy 1 "hajszál" választ el a legrosszabbtól -- biztosan kaptam volna egy kisebb sokkot, ami még egy sima eleséskor is éri az embert, vagyis nem biztos, hogy elmentem volna, hanem ott "ledermedtem" volna... igy talán a 2-3 perccel a robbanás után érkező rendőrök rögtön ki tudtak volna hallgatni. Ez nem mindennapos dolog, vagyis ha hazaértem volna és észhez tértem volna, akkor rögtön jelentkeztem volna a rendőrségnél, nem 3 nap után. Nekem nem igazán életszerü.
bencemacska
@eszegfu: Igazad van én is nagyon megijedtem volna, de az lett volna az első gondolatom, hogy minél előbb, minél biztonságosabb helyre - valószínű haza - jutni.
Szerintem nem is emlékszik semmire, nincs mit mondania. Amikor felszólították, ment.
Persze mindenki magából indul ki, valószínű én is így cselekedtem volna!.
Nézd meg a videót! A robbanás pillanatában mindenki megfordult, és visszafelé futott, sokan azt sem tudták miért!
A sérültekhez az autósok mentek oda, a gyalogosok mind eltűntek!
eszegfu
@bencemacska: Persze, az valóban benne van, hogy semmire sem emlékszik. Engem 1x behivtak a rendőrségre tanunak. Egy olyan embert kellett volna felismernem, akivel többször beszéltem telefonon és személyesen is találkoztunk többször kb. fél órákra. Ahogy a filmekben van, felsorakoztattak 5 embert és én 1 civil rendőrt jelöltem meg "elkövetőként".
bencemacska
@eszegfu: Ezért van az is, hogy a sérülteknél is filmszakadás van még mindig.
Sok okos mondta itt már, hogy miért nem mondja el, mi történt, mikor "csak" a lába sérült meg! Ők biztos nem voltak még hasonló helyzetben.
Én ezért vettem anno fényképezős telefont. De fogadok, hogy elfelejteném ijedtemben elővenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.