Az Államadósság Kezelő Központ szerint üzleti titkot sértene, ha kiadná, mennyit keresnek a kiválasztott közvetítő cég a letelepedési kötvényeken.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a téma egy másik aspektusáról írtam ma reggel:

Ha már pénzről van szó

Egy apró, de nem is olyan kicsi szépséghiba

Az mno.hu „A bíróságon a kötvények ügye” című cikke számol be arról a perről, amit a lap folytat „az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) ellen, azért mert nem adja ki a közvetítőcégek forgalmazási adatait ”. Igen az un. letelepedési kötvény-mutyiról van szó.
Nos a témában bőven van mit elemezni és a cikk ennek több vonatkozásában ezt meg is teszi.
Azonban az írás végén van egy igencsak elgondolkoztató mondat, igaz csak zárójelben: „(Lapunk védelmét a perben a Transparency International megbízásából Karsai Dániel ügyvéd látja el.)”!
Hoppá! Igaz Simicska nem keveset vesztett a G-nap óta, de hogy anyagi segítségre szoruljon. Ráadásul pont egy olyan cégtől, akivel akadt néhány hasonló tárgyú afférja, igaz még azok a G-nap előtti időkből! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.