A Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi apja nem tudja elképzelni, hogy a fia követte volna el a rendőrök elleni támadást – írja a Borsonline.

Vaktában lövöldöznek – mondta az apa, majd hozzátette, őt nem hallgatták ki, csak közölték az eljárás tárgyát, majd szétszedtek mindent, házkutatást tartottak.

A karmacsiak több gyanús esetről is beszámoltak, nyáron az egyikük robbanást hallott, aminek nyoma lett a háza tetején és megsérült a kémény. Gyújtogatásokról is beszéltek a Borsnak, azt mondták, vagy tíz hegyet rétet gyújtottak fel, a tettes sosem lett meg.

Ami a harminc autóval felvonuló TEK számára a legkínosabb, hogy a derék terrorelhárítók eltévedtek Karmacson és nem találták a gyanúsított apjának a házát. Egy egysávos utcában még meg is kellett fordulniuk harckocsistul, mindenestül...

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gusztustalan ez az erőfitoktatás főleg így 56 évfordulója előtt!! Még az átkosban is elég volt egy ilyen akcióhoz egy személygépocsi és négy ember!!! Mire az a bohóckodás? Semmi másra nem jó, mint az emberek megfélemlítésére!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
A legmodernebb harci eszközökkel felszerelve,nem telt egy autós térképre,vagy nem igazodott el
rajta aki az akciót vezette? Mi lenne akkor,ha terroristákkal találnák magukat szembe? Futás
közben a java eltévedne? Első emeleti erkélyről a csapatot a tűzoltóság menti le,a Ferenciek
terén egyik a másikát lövi le? Cserébe a Vidámparkot ezért zárták be?
Desischado
Dilettánsok gyülekezete a tek, de ez a felvonulás elsősorban erődemonstráció volt a népnek, hogy nagyfokú kussolás legyen. A többit már leírtátok előttem.
herczeg0210
Jól rábaszunk ha ezek védenek meg minket! Azt sem tudják merre kell menni, hát még ha lőni is kellene? Hova merre? Mire?
Clavigo
Vazzzzze,,,csak tájékozódnak,,mint a kiszántott egér...El kezdtem aggódni Orbán elvtárs biztonságáért...Ezek védik ?? Hát levert a víz...
Pálinkafőző Rézüst
@herczeg0210: mindegy, csak a vezír által megadott hulladarabszám meglegyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.