Ám világért sem beszélnék le róla senkit, hogy ünnepeljen. Ki, mit. Bárki, bármit. Akár a gyűlöletet is Wittner Máriával. Ha már kitüntették. Szívem szerint azt mondanám, hogy mindenki élje meg október 23-át, ahogy akarja. De leginkább hagyja a dagadt frázisokat másra. Ellenben, ahogy tavaly is javasoltam: emlékezzen az ártatlan áldozatokra, és a státuszhősök helyett értük, az áldozatokért gyújtson egy gyertyát. Még akkor is, ha legközelebb talán már ezt is strigulázni fogják a Nemzeti Besúgás Rendszerének közkatonái.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én is ezen a napon minden politikai belemagyarázás nélkül csupán az 1956 áldozataira, s a harmadik magyar köztársaság kikiáltására emlékezem. Azért nem hősöket írtam, mert azt mindig az adott rendszer sajátítja ki magának...Lehet, hogy nem vagyok jó hazafi, de én ezt az ünnepet nem érzem legbelül.
quadrocopter
@Cicamama55: Nem vagy egyedül! Az 56-os éremnek is két oldala van, mint minden, erőszakos hasonló társadalmi felfordulásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.