Könnyű sérülést szenvedett egy olasz vadász és egy magyar hajtó vasárnap Békés megyében egy szervezett hajtóvadászat során – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

Albert István elmondta: a baleset a Battonya és Kunágota közötti szántóterületen történt, egy 79 éves olasz vendégvadász sörétes puskájával nyúlra lőtt, eközben eltalálta egyik társát és egy hajtót.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást, a lövést leadó vadászt gyanúsítottként hallgatták ki – tette hozzá.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Itt van az ősz, itt van újra,
vadász, társa sírját túrja!

Egyébként hajtásban nem kell nyúlnak öltözni, őznek sem szerencsés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Tud még az öreg lőni! Két másikat csak eltalált! :-)
quadrocopter
Itt van az ősz, itt van újra,
vadász, társa sírját túrja!

Egyébként hajtásban nem kell nyúlnak öltözni, őznek sem szerencsés.
eugen4402
Ahogy Hobo énekelte anno a Bolond levelében: "Lehettem volna vadász, vagy hajtó...". Már régen a boldogabb vadászmezőkön kóborolnék, mert valamelyik kolléga lepuffantott volna. Vizsga ide- vagy oda, legtöbben ami mozog, arra lőnek.
Veleda
Tán kancsal volt az a talján vitéz? Hogyan lehet eltalálni nyúl helyett a társát? Nem látta, hogy az nagyobb egy nyúlnál? Ámbár, lehet, hogy jó nagy fülei voltak.
Köb Jani
A fegyverkarbantartás első mozzanata- 1 fegyver kiürítése, 2 fegyver részleges v. teljes szétszerelése, cső majd alkatrészek tisztítása, olajozása, összeszerelése biztosítása, tárolóhelyre történő elhelyezése.. A vadász baleset akkor van amikor vadászás közben történik meg a baleset, de fegyver karbantartás az nem vadász baleset, hanem egy felelőtlen személy, aki nincs tisztába a fegyver használat veszélyével. Könnyű sérülést szenvedett egy olasz vadász és egy magyar hajtó vasárnap Békés megyében egy szervezett hajtóvadászat során – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
Albert István elmondta: a baleset a Battonya és Kunágota közötti szántóterületen történt, egy 79 éves olasz vendégvadász sörétes puskájával nyúlra lőtt, eközben eltalálta egyik társát és egy hajtót. Rövidlátása akadályozta vadásztársának, és a hajtó meglátását. A nyúl meg sikeresen megszabadult a nokedli vadászoktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.