Az Auchan Magyarország Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete megállapodást kötött, melynek értelmében a vállalat 2016. november 1-től átfogó bérfejlesztést hajt végre az áruházi, központi és logisztikai területen, az úgynevezett alkalmazotti munkakörökben.

Az átfogó, átlagosan 14 százalékos béremelésben az áruházlánc minden alkalmazotti munkakörben foglalkoztatott, mintegy 5400 munkatársa részesül.

A most bejelentett lépéssel az Auchan Magyarország 1,5 milliárd forintot fektet be magyarországi munkavállalóinak bérfejlesztésébe. A 2015. október 1-jén életbe lépett, 1,2 milliárd forint értékű béremeléssel együtt a francia áruházlánc összesen 2,7 milliárd forintot fordít két év alatt magyarországi bérfejlesztésre, melynek köszönhetően ez idő alatt átlagosan 24 százalékkal növekszik áruházi munkatársainak bruttó munkabére.

Az Auchannál a bérfejlesztést követően az áruházi alkalmazotti munkakörökben foglalkoztatott munkavállalók átlagosan elérhető havi bruttó jövedelme 226 000 Ft. – tudatta közleményében a vállalat.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
A gazdaságot nem a rabszolga munka pörgeti fel , hanem a fogyasztás . Százezer forintból csak vegetálni lehet nem fogyasztani . Nyilván ez azoknak nem érdeke akik csak a saját zsebüket tömik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@vadsanca: mazda 3 12éves 1,4 benzines , baromságokat írsz.
Grafix69
@vadsanca: Nem azonos országban élünk.
vadsanca
@Grafix69: Melyik biztosítónál vagy? Mert ezt már tényleg nem hiszem el! A baromságaimról meg annyit, hogy neked meg vastagon fog a ceruzád. Biztos van aki ezt beveszi. Mesélni tudni kell, de hazudni is! Úgy látom ebben "otthon" vagy!
vadsanca
@Grafix69: ... és még valami. Melyik Bónusz-Malusz fokozatban vagy?
Grafix69
SEGÍTSÉG VALAKI . VADSANCA nem érti amit írok SEGÍTSÉGGGGGGGG

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.