Kétszer annyian gondolják így Magyarországon, mint az európai átlag. Az európai nők több mint felét zaklatták már szexuálisan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a felet ugy hivjak, hogy FERFIAK... Mert ok 50 %-ig minden szexben benne vannak, es nem a beleegyezessel, hanem a csajjal dugnak...

Bocs a vulgaritasert...Ezt nem lehet maskepp...Elvegre eroszakrol beszelunk: a nemi eroszaknal sem szokta egyetlen ferfi sem kerni a no beleegyezeset...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Natsuki
Lefordítom: beleegyezés nélküli szex = szexuális kényszerítés, azaz nemi erőszak.
Kapcsolaton belül is az, és azon kívül is.
Clavigo
Persze,,az sem baj,,ha gyengéden megrugdossuk,,,,mert mit mászkál ki a konyhából,,,Még a végén keresztül vágom egy vak komondoron is,,,,,,ha nem ""puccsít " rendesen...Nem kell ebben az országban semmin sem sem csodálkozni.
lópicigáspár
@Natsuki: Szóval akkor nem az a kurva, aki pénzért b@szik, hanem, aki autót, bundát, ékszert követel, este meg fáj a feje! :))
anka
@lópicigáspár: - azért van ahol a nő a rámenős...:) img28.dreamies.de/img/760/b/sh9ekwy7er7.gif
- és ez a női erőszak a férfin...:)
img7.dreamies.de/img/768/b/udptxflby10.gif
Natsuki
@lópicigáspár: ha az aktus bármelyik fél akarata ellenére történik, az kényszerítés. És igen, egy kurvát is meg lehet erőszakolni, és ugyan az is kokott, aki pénzért-bundáért kefél, de ha NEMet mond, ha nem akarja, akkor erőszak az is.
nemkati
@Szeparepa2: Kezdd a barátoddal.
De ne csodálkozz, ha utána 2 hétig kék foltokkal a szemed alatt fogsz járkálni. :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.