Alvó hajléktalanokra gyújtották rá a takaróként használt ruhakupacot Budapesten - számolt be az RTL Klub.

Egyikük még időben felébredt, de barátját már nem tudta kihúzni a tűzből, ő meghalt. A tűz túlélője azt mondta: barátja egyik haragosa gyújtogathatott.

Egy kínai büfé szélvédett bejáratánál tanyázott a két hajléktalan. A túlélő nagy durranásra és lángokra ébredt. Kétségbeesetten próbálta kimenteni barátját a lángoló ruhák alól, de nem sikerült.

A rendőrök órákon belül elfogtak egy férfit, akit a gyújtogatással gyanúsítanak.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Köb Jani: - elég hibbant vagy ha csak ezt tudod leszűrni belőle!
A kormány egyáltalán nem hibás azért, hogy ezek az emberek ide jutottak?
A legkönnyebb mindent az italra fogni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Kormány propaganda lenne,szociális érzékenységükről tanúbizonyságot téve,melegséget hozva a hajléktalanok életébe?
Jozefina
A kormány a hajléktalanokat is a menekültekkel egy szinten kezeli!!! Szégyen és gyalázat, hogy utcán kell leélni életüket embereknek, akik nem biztos, hogy a saját hibájukból jutottak ide!!!
Köb Jani
@Jozefina: Biztosan a saját hibájuknak megfelelő életmódot saját maguk választották, miért is?
alvó hajléktalan, inkább részegek annyira, hogy a hajléktalan szállóig sem képesek elmenni, önkívületi állapotban vannak, nem alvó!
anka
@Köb Jani: - elég hibbant vagy ha csak ezt tudod leszűrni belőle!
A kormány egyáltalán nem hibás azért, hogy ezek az emberek ide jutottak?
A legkönnyebb mindent az italra fogni!
Köb Jani
@anka: Nos akkor te mi vagy? Ugyanolyan vagy mint a részeg hajléktalan? Az ember saját magáért érezzen már felelősséget, de előnyösebb ha másra tudsz mutogatni, kormányra, közösségre, társadalomra de magára a személyre nem. Tévúton jársz, sajnálkozásoddal nem érsz semmit, megvetésen kívül, ilyen felfogás mellett lesznek a gyenge jellemű emberekből hajléktalanok.
anka
@Köb Jani: - pont a kormány szedte el az emberektől a pénzt! - gondolok itt a deviza hitelesekre! - az egész egy nagy átbaszás volt nekik, és azok bizony nem tehetnek róla, hogy megvezették. Te is mindenkit egy kalap alá veszel..., van aki tehet róla, hogy hajléktalan van aki nem! - itt a leírtakban az nem szerepel, hogy miért lettek hajléktalanok. - de ha már az akkor sem kell felgyújtani. - azzal, hogy ez a véleményed csak saját magad jellemzed! Örülj neki, hogy neked van fedél a fejed fölött, még megeshet, hogy Te is így járhatsz.
Köb Jani
@anka: Ugye, hogy most meg a kormányra mutogatsz, a szerződéseket a kormány vagy a személy írta alá. Személyes felelősség hiánya nagyon háttérbe van szorítva!
anka
@Köb Jani: A másik hsz-ben is mondtam a kormány felelősségét! - igen is van felelőssége mert abból volt MNB a sok-sok milliárdos haszna amit csak eltapsolt! Személyes felelőssége? - csak fizetni nem tudta, mert mindig emelték a részletet, elvesztette a munkáját stb. Semmi szociális érzéked nincs!!! - olyan vagy mint a dakota aki a hajléktalanokat bűnözőnek tartja. Sajnállak...:(
CsipkeRózsa
@Köb Jani: ha a hajléktalan volna a hibás, amiért az utcán él, és azért, mert talán még részeg is, akkor fel lehet őket gyújtani?! Vagy, az is előfordult már, hogy megverték, megölték őket.
Nessy
A legkönnyebb segítség helyett kifogást keresni. Volt, aki azért halt meg az utcán, mert "biztos részeg,meg drogos" megjegyzéssel elmentek mellette, pedig "csak infarktust" kapott.
Ettől függetlenűl nem kivánom egyik empatikus hozzászólónak sem a hasonló helyzetet!
nyanya001
@Köb Jani: Akár hibás, vagy önhibáján kívül lett hajléktalan egy embert akkor sem gyújtunk fel még ha részeg akkor sem merő szórakozásból !
Szakadt volna feje az édesanyjába annak aki ilyet tesz egy embertársával !
Hozzáteszem az is hajléktalan aki gyilkolt ! De ez nem mentség !
anka
@nyanya001: Mondhatod ennek..., mint a falra hányt borsó!
F_Viktor
@Köb Jani: Megkérdőjelezed as kormány felelősségét, s mit szólsz ahhoz, hogy orbán 3,5 milliárdból házakat épít Kárpátalján az ottani menekülteknek?
Biztosan arról is vannak pontos információid, hogy az elmúthatévben mekkora összeget fordítottak a hazai hajléktalanok megsegítségére, mert én csak üldözésükről, közterületekről kitiltásról tudok?!
Miért van az, hogy a hazai magyar állampolgár ellenség számukra/számotokra, míg a kárpátaljai menekülteknek magyar házakat építenek a magyar adófizetők pénzéből?
nyanya001
@F_Viktor: És nyugdíjat kapnak sokszor többet, mint aki itt dolgozta
le az életét itt adózott, itt szülte, nevelte fel a gyermekeit !
444.hu/2014/11/18/tudja-ki-jar-baromi-jol-a-devizahitelek-forintositasaval-hat-az-allam/
F_Viktor
@nyanya001: Jogos, erről meg is feledkeztem.
Köb Jani
@anka: Te milyen vagy? nem emlékszem, hogy személyedet hasonlítási alaphoz csatoltam volna, így van az amikor az írás értelmezése tévútra tér.@nyanya001: Két hajléktalan viselkedése, emberbaráti szeretettett fejez ki, hisz egymásnak farkasai, felelősség érzetük az italig terjed, egyéni véleményem ez. Talán azon kéne elgondolkozni, hogy ezek mit adtak a társadalomnak az országnak?
telegdilaci
@F_Viktor: Én mindent el tudok,képzelni a mocskos gerinctelen Orbánról,ha nyugdíjat,ad az Ukránoknak, soha nem fizettek egy forintot sem a Magyar nyugdíjkasszába,miért ne építhetne házakat,a Román Orvosoknak is épített szolgálati lakásokat,ennek a barom Vezérnek mindenki fontosabb mint mi akik itt születtünk,ebben a kizsákmányolt,tönkretett,Országban,kellenek a csűngőshasú polyácának,a szavazatok,ezért,az ár nem számít.
Jozefina
Szép magyar virtus!!! És még csak bevéndorlók sem kellenek hozzá!!!
Manhattan
Egy olyan országban, ahol naponta, hetente állít a kormány ellenségképeket, ez már törvényszerűen jön magától. Felelősség nélkül, szabadon. Hát ide jutottunk. De tartok tőle, hogy lesz még rosszabb is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.