Nagy Boglárka egyre inkább felzárkózik Instagram-ügyileg Vajnánéhoz, Sarka Katához és Rogán Cecíliához. Nagy Boglárka, Habony Árpád állítólagos barátnője érdekes képekkel szórta tele az Instagram-fiókját. A mai nap Abu-Dzabiból lőtte világgá az internetes képmegosztón fekete ruhába és habkönnyű kendőbe rejtett önmagát (feltehetőleg a kép vadiúj, de ebben nem lehetünk biztosak). A felvétel az Egyesült Arab Emírségek fővárosában található Zájed sejk mecsetben készült az Instagram-bejegyzést alapul véve szombaton.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fussa a letelepedési kötvényekből ennek is !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@grincss: Azért az ima ,,...kicsit túlzás... :) :) :)
karma1
@Horizont: Haha, remelem ezt az utolso bejegyzesedet a ferjurad nem latta, mert akkor bajban vagy, hihihi...:o)))
Raadasul ez a hulye picha az egyetlen, aki FEKETET hord... Ott a nok olyan gyonyoru, szines hosszu hacukakban jarnak, hogy ihaj... Aki fekete burkat visel, az nem megy ki az emberek koze, mert a ferje nem engedi. Csodalom, hogy nem ugrottak ra az ottani rendorok: ugyanis EGYEDUL van...

Vagy ez csak fotomontazs lenne egy jo kis photoshoppal???
karma1
@Horizont: Mondjuk ezt szemelyes tapasztalatbol irtam (10 orat kellett Abu Dhabiban varni a repteri csatlakozasra tavaly, tehat volt alkalmam eleg sok not, csalados anyakat latni , de fekete burkas nem volt koztuk.)

Ez az az eset, amikor valaki papabb akar lenni meg a papanal is...:o))))
grincss
@Clavigo: Miért, hisz mélytorok közben is lehet imádkozni! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.