Rendesen kiakadtak a postások az Erzsébet-utalványok kézbesítése körüli cirkusz miatt – írja a HVG

A nyugdíjasok egy része ugyanis figyelmetlen volt, és úgy látták, az utalványoknak csak a felét kapták kézhez. Ennek egyenes következménye, hogy a kézbesítőket vádolták meg azzal, hogy kilopták a maradékot a borítékból.

Végül kiderült, hogy  a borítékban több utalványszelvény található, amelyek egyenként két utalványt tartalmaznak, 1000 és 2000 forintos címletekben, így jön ki a 10 ezer forint.

A lapnak nyilatkozó postások elmondták, minden nap megvádolják őket azzal, hogy a lezárt borítékok dacára megrövidítik a kisnyugdíjasokat.

Arra is gondolniuk kell, hogy az egy házban élők egyszerre kapják meg a 10 ezer forintot, mert már abból is volt balhé, hogy valaki még nem kapta meg az utalványát, de a szomszédja már igen.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Komolyan mondom, ha akarta volna sem tudta volna jobban elszúrni ezt az egész "ajándék" ügyet. Ha hozzátesznek a nyugdíjhoz 10000 forintot, már mindenki megkapta volna, és valóban karácsonyi ajándékra költhette volna, vagy amire épp szüksége lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varfer41
@bencemacska: aki sértésnek érzi ne irogasson
wpym
Csak azokat engednem szavazni, akik eletvitelszeruen Magyarorszagon elnek es ott adot, jarulekot fizetnek. A tobbinek kuss!
Pl. tobb millio kreten nyugger, akik csak a postast es a halalt, varjak, nekik mar ugy is mindegy, ne dontsenek fiatalok sorsarol! Jelenleg olyan figurak is szavazhatnak, akik nem tudjak eldonteni, hogy megkaptak-e a nyomorult utalvanyukat!
Hogy korabban ki mit csinalt, a szavazast illetoen mindegy, a lenyeg az, hogy most ne ugasson bele fiatalok sorsaba!
pécsi
@csetere:tiszteletem a magas életkoré, de a mama is már lökött, mert ahelyett, hogy élvezné az előző évtizedekben megkapott magas nyugdíját, csak szidja azt, aki még oda vetett 10 000 ft-ot Karácsonyra!
csetere
@pécsi: óriási tévedés. Anyukám nem lökött, józanul méri fel az eseményeket. Nincs magas nyugdíja, miből gondolja?Az odavetett 10.000.-Ft csak mézesmadzag. Neki sosem volt szüksége alamizsnára, mert keményen megdolgozott érte,
Gyuri Géderről
@pécsi: Ritka korlátolt egyed kegyed. Az én édesanyám is tavasszal lesz 92 éves. Nincs magas nyugdíja, és tisztába van mindennel ami az országba történik. Kiszámolta, hogy ez a rezsim 2010 óta több havi jogosan - alaptörvény alapján - járó nyugdíjtól fosztották meg Őt és másokat is.
Mielőtt zöldségeket ír, legyen szíves tájékozódni a gazdaság állapotáról, és a kapcsolódó jogszabályokról.
Továbbá, jó ha tudja nem vetettek oda 10 000 Ft. - ot. Önnek ezek szerint halvány fingja sincs mi a pénzbeli juttatás. Amit kaptak, az egy bón. (Remélem tudja mi az.)
Beváltható, meghatározott árú cikkekre. (jó lenne ha megnézné mire)
Többletet kell vásárolni, mert nem jár vissza pénz.
Beváltható, csak meghatározott helyeken.
Nem utolsó sorba, degeszre tömi nyereséggel azoknak a zsebeit, akik ezt a decemberbe lejáró bónt, a sok szerencsétlenre rásózták.
Köb Jani
Ez a sok butaság, a vérkommunistákat jellemzi, mást nem is várhat már egy normális agy! A semmitevésük ordítássá alakult át hátha észreveszi valaki fájdalmukat, szerencsétlen tehetségtelen volt pártagok, hatalom mániákusai! Botka népe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.