Két súlyos sérültnek azonnali műtétre volt szüksége az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon szombat éjszaka felborult busz utasai közül – mondta el az M1 aktuális hírcsatorna reggeli híradójában Csiba Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosa.Az M3-ason felborult busz utasai közül két sérült azonnali műtétre szorult

A csatorna értesülései szerint ebbe a kórházba szállították a legsúlyosabb sérülteket.

A súlyos balesetben az elsődleges adatok szerint hárman haltak meg, és – mint Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője korábban az MTI-vel közölte – további 28-an megsérültek.

Csiba Gábor elmondta, hogy a kórházba kilenc sérültet szállítottak. Négyen ambuláns ellátás után elhagyhatják az intézményt, öt sérültet kellett felvenni fekvőbeteg-ellátásba, és közülük kettőt azonnal meg kellett műteni.

Az M3-ason felborult busz utasai közül két sérült azonnali műtétre szorult

A főigazgató hangoztatta, hogy a kórház folyamatos ügyeletben dolgozik, a műtétekhez minden szükséges szakorvos azonnal rendelkezésre állt.

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a híradóban elmondta, hogy az autópályát még várhatóan 2-3 órán át zárva kell tartani.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megint karácsony előtt egy nagyon szomorú tragédia. 3 halott is van ráadásul debreceni fiatalok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.