A Fidesz szerint Vona Gábornak saját "hiteltelen és korrupt politikáját" kellene felülvizsgálnia, és ha a korrupció ellen akar harcolni, kezdje saját háza táján.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Staudt Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azt mondta, határozati javaslatot nyújt be a Jobbik az Országgyűlésnek, amelyben a korrupciós bűncselekmények büntetőjogi felülvizsgálatát kéri, mivel vannak olyan tényállások a büntető törvénykönyvben, amelyek noha szépen hangzanak, de az elkövetőket az alapján nehéz elfogni. Ide sorolta a hűtlen kezelést, hanyag kezelést is.

A Fidesz szerint Vona Gábor a pénzért és a hatalomért mindenre képes, mai napig nem hajlandó színt vallani "Európa legnagyobb korrupciós botrányában", amelyben Kovács Béla révén érintett, és nem hajlandó elmondani, hogy "milyen idegen hatalmaknak, mennyi pénzért adta el a Jobbik lelkét".

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az elmúlt 6 év bizonyítja a fütyisz nem különben, mindenre képes a hatalomért!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A Fidesz a legkorruptabb,és a Maffia vezér Viktor hazug támadással akarja hatalmon tartani magát. Orbán a parlamentben az éhezőkről azt mondta egy MSZP_s-nek,hogy csak az Ő törzstagjai hiszik,hogy vannak éhezők Magyarországon,most megnézhetné hányan állnak sorba ennivalóért. Bunkó Viktor!
F_Viktor
(vona) "...mai napig nem hajlandó színt vallani "Európa legnagyobb korrupciós botrányában", amelyben Kovács Béla révén érintett, és nem hajlandó elmondani, hogy "milyen idegen hatalmaknak, mennyi pénzért adta el a Jobbik lelkét"."

1) KB béla mentelmi jogát tavaly októberben (több, mint egy éve!) felfüggesztette az EP, tehát onnantól orbán csakis a legfőbb ügyészét kérdezheti, kérheti számon ez ügyben!
2) "...milyen idegen hatalmaknak, mennyi pénzért adta el a Jobbik lelkét"?
Tudja orbán a választ, miért nem meri kimondani?
PÉNZÉRT, támogatásért eladták lelküket és országukat ugyanannak a putyinnak, mint a fityesz, + a jobbik még kiterjesztette a lejmolást pár arab országgal.
Ámbár nem vagyok benne biztos mikor látom a hírekben a saját lábon álló orbán-lányt és férjét az arab miniszterrel tárgyalgatni, hogy a fityesz nem tesz hasonlókat.
silber13
@justhpeter: Dehogynem ismeri! Csak egészen egyedi az ó ismerete, mert ugyi aszongya ez a kelekótya csúti szélhámos : " ego sum via, veritas et vita " És mindezt érti saját magára! Röhej!,
justhpeter
@silber13: Ha mindez ő, remélem hamarabb lesz vége, mint várja !
silber13
@justhpeter: Csodálom, hogy a katolikus egyház nem íratott litániát a csúti szélhámos tiszteletére!
justhpeter
@silber13: Nyilván leplezik, hiszen maguk is a haszonélvezőjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.