Az MSZP vezetése támogatja Botka Lászlót is abban, hogy ő legyen 2018-ban a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Molnár Gyula pártelnök felkérte Botka Lászlót, hogy az MSZP következő elnökségi ülésén tárgyaljanak a menetrendről, tervekről és az ország számára nyújtott programról, ami 2018-ban az egyetlen valódi sikerhez: a Fidesz legyőzéséhez vezet – tartalmazza a közlemény.

A közlés szerint a szocialisták olyan új baloldali politikát építenek, ami jövőt kínál négymillió szegény és csaknem ötmillió napról napra élő magyarnak a Fidesz-kormány reménytelenségével szemben. Ehhez újabb lendületet ad, hogy Botka László, az MSZP szegedi polgármestere bejelentette: vállalná a miniszterelnök-jelöltséget – hívták fel a figyelmet.

Hozzáteszik: az elmúlt fél évben az MSZP más ellenzéki pártokkal tárgyalva pontosan azt képviselte, amit Botka László javasolt: közös ellenzéki listát, a választókerületekben a legerősebb jelöltek indulását és új baloldali politikát.

Ezen politika megvalósítása érdekében minden valós erővel rendelkező demokratikus ellenzéki párttal, a civilekkel és a szakszervezetekkel is egyezségre kell jutni – olvasható a párt közleményében.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ha azt szeretnék, hogy minél többen támogassák az újabb összeborulókat, akkor nem pártpolitikus kellene miniszterelnök jelöltnek szerintem! (Andor, Botka, stb)
De ha valóban lesz előválasztás, akkor majd aki akarja, elmondja az (elő)szavatával erről a véleményét!
papa.49
Amit a Molnár mond az mind szép, de addig amíg a ,,mamelukok,, ott vannak a pártvezetőségében semmi nem lesz belőle!!! Ezt már a mszp. eljátszotta 2006. ban is, és mi lett feladták a magas labdát a fütyisznek, azok meg lecsapták, és most nyöghetjük a ,,fiúk,, uralmát!!!
human
@Béla333: Botka elsősorban Szeged polgármestere és csak utána mszp politikus. Méghozzá elég régóta irányít egy nagy várost. Valamit tudhat.
krumpli
Az elmúlt két napban közel 10-milliárd TAO-s pénzt kapott a város...
Kézilabda: Hatezer fős szegedi csarnok építéséről döntöttek !
www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabd...
NB II:Hatezres stadion Szegeden. Visszatérnek Gyuláról ?
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb...
A TAO-s pénz oda megy ahová a fidesz mondja ! Ha Botka elindul, számon kérik majd rajta legkésőbb 1-év múlva. Szerintem.
magyarbakancs
Botka akkor lesz miniszterelnök mikkor az Osztyopenkó lépést vált a szobor parkban.
Itt olyan ember kel aki nem kötődik egyetlen egy baloldali párthoz és nem zsarolható.
Nincs vaj a füle mögött.
Gyurcsányt ki kel hagyni ebből, mert amíg ö ott lavíroz a baloldal soha nem fog nyerni.
Mit párt semleges csak akkor szavaznák a bal oldali össze fogásra, ha ez mind meg valósul.
Ha nem akkor ott hon maradok. mert Fideszre, Jobbikra nem szavazok, se a baloldali pártokra.
wagabund
..."Az MSZP vezetése támogatja Botka Lászlót is abban, hogy ő legyen 2018-ban a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje."...

csak szólok tisztelt emeszpé...megint rossz lóra tetszettek tenni.

(viszont dícséretet érdemelnek, hogy egy ideje semmi nem sikerül...ezt nem könnyű így intézni...olyasmire tetszenek hajtani, mint régen a 0 (nulla)találatos totószelvény ...azt mondták a fogadásszervezők, hogy aki ennyire antitálentum, az a nulla találatra is kapjon pénzt...tudom, mert nekem is volt nulla találatosom az akkori 12-esen)
human
Ha van jobb ötlet Botkánál akkor jó. Viszont az a lány aki egész életében csak válogat vén lány marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.