A magyar külügyminiszter december 16-án az MTI-nek a szöuli látogatásáról beszámolva azt mondta: ma az Iszlám Állam mellett az jelenti a legnagyobb biztonsági fenyegetést a világra, ha az észak-koreai diktátor atomfegyver kifejlesztésére vonatkozó tervei sikeresek lesznek. Szijjártó megfogalmazása szerint a helyzet az, hogy “Észak-Koreát egy őrült kommunista diktátor vezeti, aki veszélyt jelent az egész világra.”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Behaltam rajta, isteni parodia, most meg jot rohogunk rajta, de lehet, hogy egy-ket nap mulva mindenkinek lefagy a mosoly a keperol, csak kezdodjon el ujra a diplomaciai elet.
Ez a meccs meg nincs lejatszva, az ellenfelnek most passzoltak egy lasztit... Aztan nehogy egy fold-fold nuklearis raketat kuldjon vissza a laszti helyett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Cefi: Neked is minden szepet es jot kivanok, Kedves , a Csaladoddal, Szeretteiddel egyutt. Kivanom, hogy meg sokaig legyunk egyutt itt ezen az oldalon...:o)))))
Cefi
@karma1: "
Holnap reggel hétkor mindenki megmarkolja a vándorbotját, és nekiindul felfedezni az új év új feladatait. Mindenki tele lehet tervekkel, ahogy én is, "az idén tuti", "ez már biztos", "de mostantól", aztán jövőre pont ugyanezeket a dolgokat tervezzük el, nagyszerű, ezek legalább már bejáratott elgondolások, ezek már kész tervek, nem köll vacakolni, az is lehet, hogy tíz vagy húsz évig is kitartanak a mostani tervek... csak elővesszük őket, mint ahogy a karácsonyfadíszeket, aztán meg visszatesszük őket a dobozba..." (Boda Magdolna)
karma1
@Cefi: En is rendkivul eros vagyok: minden alkalommal megfogadom a karacsonyi nagy zaba utani fogyokurat, amit kokemenyen betartok januar 1-e este 7-ig, mert addigra mar ehes vagyok...
Hiaba, na, en mindennek ellent tudok allni, csak a kisertesnek nem...:o)))
papa.49
@Clavigo: A szargyártó, hát pont az amit a neve mond)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.