Bor, pálinka, "patchwork táskák", pendrive-ok, hotelszámlák, reprezentáció és persze kommunikációs, valamint szakpolitikai tanácsadások. Egyenként is több százmillió forint értékben vertek el közpénzt a parlamenti frakciók 2016-ban. A 17 kereszténydemokrata képviselő például milliós értékben rendelt alkoholt, de rengeteg ételt is elszámolt. Költekezésben persze a Fidesz is hozta a formáját, ahogyan az ellenzéki pártok, elsősorban a Jobbik, amelynek költségelszámolása a legnagyobb jóindulattal is kérdéseket vet fel. Semmilyen szakpolitikai témára, de médiahirdetésre, vagy más kommunikációs feladatra sem fordított annyit a KDNP, mint amennyit reprezentációra és ajándékozásra. A 17 kereszténydemokrata képviselő 128 tavalyi szerződéskötése több mint 108 és fél millió forintjába került az adófizetőknek, ám mindez nyilván megérte, hiszen a KDNP-frakció által elvert összegek elsősorban élelmiszerre, persze itt is leginkább alkoholra - bor és pálinkarendelésekre ment el. A képviselőcsoporttól...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
108,5 millió/17 fő. 6.382.353 Ft pofánként. Mikor mentek ezek be a Parlamentbe? Mikor volt idejü ennyit elb@szni?
Testvéreim az Úrban, itt lenne az ideje egy kisebb csengőszacskóval rendelkező gyülekezetet választani. Ez az egyház túl mély persellyel rendelkezik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Északi
"KDNP-frakció által elvert összegek elsősorban élelmiszerre, persze itt is leginkább alkoholra - bor és pálinkarendelésekre ment el."...:D
namihami
108,5 millió/17 fő. 6.382.353 Ft pofánként. Mikor mentek ezek be a Parlamentbe? Mikor volt idejü ennyit elb@szni?
Testvéreim az Úrban, itt lenne az ideje egy kisebb csengőszacskóval rendelkező gyülekezetet választani. Ez az egyház túl mély persellyel rendelkezik.
1magyar
Kizsákmányolják a nép 80%-át így azt elverik, eltapsolják. A sok hülye meg is érdemli.
Hellcat
A kurva anyjukat piálnak ezek bazdmeg a mi pénzünkön...
quadrocopter
Mert a jó keresztény és szuper demokrata nem lop, hanem beszerez!
Eladott Ország
"Nem közhely és nem demagógia, hogy miközben olyan mértékű a nyomor, hogy az eltörölt
létminimum­ számítás, a minden fronton kozmetikázott statisztikák ellenére sem lehet már
eldugni a Blaháról sem; miközben többnapos hullákat dob felszínre a szárnyaló egészségügy; miközben gyerekek százezreit kell ingyen etetni, mert különben éhen döglenének; miközben Magyarország Európa gazdasági sereghajtója."
Addig 17 kereszténydemokrata képviselő 128 tavalyi szerződéskötése több mint 108 és fél millió forintjába került az adófizetőknek ,verik el a közpénzt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.