Bor, pálinka, "patchwork táskák", pendrive-ok, hotelszámlák, reprezentáció és persze kommunikációs, valamint szakpolitikai tanácsadások. Egyenként is több százmillió forint értékben vertek el közpénzt a parlamenti frakciók 2016-ban. A 17 kereszténydemokrata képviselő például milliós értékben rendelt alkoholt, de rengeteg ételt is elszámolt. Költekezésben persze a Fidesz is hozta a formáját, ahogyan az ellenzéki pártok, elsősorban a Jobbik, amelynek költségelszámolása a legnagyobb jóindulattal is kérdéseket vet fel. Semmilyen szakpolitikai témára, de médiahirdetésre, vagy más kommunikációs feladatra sem fordított annyit a KDNP, mint amennyit reprezentációra és ajándékozásra. A 17 kereszténydemokrata képviselő 128 tavalyi szerződéskötése több mint 108 és fél millió forintjába került az adófizetőknek, ám mindez nyilván megérte, hiszen a KDNP-frakció által elvert összegek elsősorban élelmiszerre, persze itt is leginkább alkoholra - bor és pálinkarendelésekre ment el. A képviselőcsoporttól...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
108,5 millió/17 fő. 6.382.353 Ft pofánként. Mikor mentek ezek be a Parlamentbe? Mikor volt idejü ennyit elb@szni?
Testvéreim az Úrban, itt lenne az ideje egy kisebb csengőszacskóval rendelkező gyülekezetet választani. Ez az egyház túl mély persellyel rendelkezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Kizsákmányolják a nép 80%-át így azt elverik, eltapsolják. A sok hülye meg is érdemli.
Hellcat
A kurva anyjukat piálnak ezek bazdmeg a mi pénzünkön...
quadrocopter
Mert a jó keresztény és szuper demokrata nem lop, hanem beszerez!
Eladott Ország
"Nem közhely és nem demagógia, hogy miközben olyan mértékű a nyomor, hogy az eltörölt
létminimum­ számítás, a minden fronton kozmetikázott statisztikák ellenére sem lehet már
eldugni a Blaháról sem; miközben többnapos hullákat dob felszínre a szárnyaló egészségügy; miközben gyerekek százezreit kell ingyen etetni, mert különben éhen döglenének; miközben Magyarország Európa gazdasági sereghajtója."
Addig 17 kereszténydemokrata képviselő 128 tavalyi szerződéskötése több mint 108 és fél millió forintjába került az adófizetőknek ,verik el a közpénzt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.