Tarlós regnálása alatt több százmilliárdnyi vagyon vándorolt az államhoz, iskolákat, kórházakat, ingatlanokat, HÉV- és buszjáratokat vesztett Budapest.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pergető
@eszegfu: Kedved szerint gondolhatod, de a parlamenti arányok ezt mutatják!
Nessy
@Pergető: Ez csak választási törvény kérdése! Ahol 27 % = 2/3 ott minden megtörténhet, sőt az ellenkezője is. Ahol 7 milliónak 3 millió a 98 %-a, ott már nem matematikai, hanem politikai törvényszerüségek működnek!
Pergető
@Nessy: A választási törvények ezt megengedik. Egyébként, ha a lakosság passzív és nem megy el szavazni, akkor ne vezesse senki az országot, mert 27% szavazóval nincs felhatalmazása? Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Nessy
@Pergető: Ebben igazságod vagyon. Amíg több a "fotel forradalmár", mint a "fülkeforradalmár", addig ez van.
Viszont, amíg finoman szólva jellemtelen módon befolyásolják a választásokat, addig legalább ne avassák magukat szentté!
Pergető
@Nessy: Azt hiszem, nem volt még két választás, amit egyforma választási törvény alapján folytattak volna le. Eddig mindenki a neki tetsző módon tekergette a törvényt.
Nessy
Azért sok ezer ellenörizetlen levél szavazat nem volt. És két forduló volt. A töredék szavazatokat sem egy vitte. De hát ezt akarják a zemberek, akkor silentium!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.