Újra elfogadta a parlament hétfőn az egyes állami és önkormányzati tulajdonú ingatlanok ingyenes átadásáról szóló törvényt, amelyet korábban Áder visszadobott. A képviselők most 128 igen, 34 nem szavazattal, 22 tartózkodás mellett fogadták el az új javaslatot, amely az Erzsébet tér fővárosi tulajdonban lévő részeinek állami kézbe adására vonatkozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Jó volna tudni, a fővárosi képviselők hogyan szavaztak. Mindent Budapest rovására változtatnak.

Az Erzsébet tér egy területen helyezkedik el a József nádor térrel, ahol Tiborcz terjeszkedik. Lassan az egész terület egybeolvad, szép szállodaközpont lesz.

Pofátlanság, elvenni a teret, hiszen ahhoz a főváros beleegyezése is kell. Retteghetnek a fák is.
Edmond Dantes
Azért kaparjuk meg egy kissé ezt az ügyet.Nem az állam akar itt kertészkedni,virágot ültetni,füvet nyírni,hanem azonnal át is adják a tér és a park kezelői jogát az V.kerületnek.Igen,Rogán,Habony és társai vadászterületének!!!Itt Hatalmas bevételekre számíthatnak a rendszeres rendezvényekből, az oda települő kereskedőktől,vendéglátó intézményekből,..stb.Ezt a bevételt eddig a főváros kapta,ezentúl a Rogán féle baráti kör által működtetett belvárosi kerületnél fogja a pénz jó része elveszíteni közpénz jellegét.Ki van ez találva,úgy fideszes módon.
aremy
@Lepényleső: mondja az ovi és tényleg még őő.és a sok birka el is hiszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.