A Budapest 2024 Nonprofit Zrt. mint kiíró, továbbá a 2024-es olimpiai tanácsadási tender nyertesei - a brit M-Intergrated Solution Ltd., a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. valamint a svájci Event Knowledge Services SA - másodszor is megemelték a köztük lévő szerződés összegét. A mostani emelés 1 milliárd 491 millió forint, az indoka pedig a római olimpiai pályázat (előre nem látható) visszavonása. Az első módosításban a felek az előre nem látható olimpiai helyszín változásokból fakadó többletfeladatok miatt, 607 millió forinttal megemelték az eredeti megbízási díjat. Másrészt - jogutódlás miatt - az Event Knowledge Services SA helyére a Lagardere Sports Geneva SA lépett.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
persze mindegyiknek vagy hun vagy magyar a tulajdonosa. még kuporgatnak, lesz emelés is főleg ha nem itt rendezik, aztán sok sok kérdés. ami kilátásban van, legatyásodás évtizedekre,
namihami
Erről a hírről eszembe jutott egy vicc.
- Két horgász beszélget a kocsmában. Az egyik rajzol egy kétméteres kört.
Mire a másik:- Ez semmi.
-Várjál. Ez még csak az egyik szeme.
Hát, kb. így alakul a mi olimpiai tanulmányíróink ceruzája is. Jó példával jár előttük a vizes-VB gárdája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.