A Fidesz-alelnök szerint ezek csak álcivil szervezetek, amelyeket azért hoztak létre, hogy befolyásolják egy ország politikáját anélkül, hogy részt kellene venniük a választásokon.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Szerintem Németh Szilárd egy időutazó. Úgy képzelem, hogy valaki – még Rákosi idején – betámasztotta a pincébe, aztán elfeledkeztek róla. A Fidesz egy lelkes tagja pedig megtalálta az erősen pókhálós rezsibiztost, aki a mellette ácsorgó két darab csepel kerékpárral ellentétben nem rozsdásodott. Ezután feltalicskázták a napfényre, leporolták
és ránk szabadították. Sajnos képtelen elsajátítani a ma használt nyelvezetet, ezért folyamatosan azokat a szófordulatokat használja, amiket annak idején sikerült elraktároznia az agyában. Németh Szilárd remekül megformálja a mindenhez értő, mindenről véleményt alkotó, minden zugban kommunistákat gyanító, folyamatosan a múltat okoló, felelősséget semmiért nem vállaló, rákosista ­retorikába ragadt fejű megélhetési politikus prototípusát.
Ha ő lenne az egyetlen ilyen, nem is lenne akkora baj. De nem az egyetlen, még csak nem is
egyedi. Véleményem szerint gond nélkül ki lehetne cserélni Kövér Lászlóval és ha bajuszt
növesztene Németh, a kutya nem venné észre a cserét."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.