Háromezer adag meleg ételt oszt szét ingyen az MSZP szombaton az országban, ebből 150 adagot Szolnokon – mondta az ellenzéki párt elnöke az ételosztás szolnoki helyszínén.

Molnár Gyula elmondta, az ország tizennégy megyéjében körülbelül húsz helyszínen zajlik a nap folyamán ételosztás, amire a politikus szerint azért van szükség, mert "a Fidesz-kormány árt a szegényeknek, az MSZP pedig segíteni akar nekik".

3000 adag meleg ételt oszt szét ingyen az MSZP

Véleménye szerint a kormány a magasan tartott élelmiszeráfával, az egykulcsos adórendszerrel, az "urizáló politikával", a közbeszerzési törvénnyel egyértelműen egy irányba csoportosítja át a jövedelmeket; egy réteg gazdagodik, a többség viszont egyre szegényebb lesz Magyarországon.

Az MSZP elnöke azt mondta, az elmúlt években hárommillióról négymillióra nőtt a szegények száma, másfél millió ember 55 ezer forintnál kevesebb pénzből él, és vannak, akik a munkából szerzett jövedelmükből sem tudnak megélni. Az MSZP helyi akciókkal igyekszik enyhíteni a nehézségeken – jegyezte meg, utalva arra, hogy karácsony előtt is volt karitatív akciójuk. Elmondta: a kormány fordított Robin Hoodként működik, és ha a szocialisták kormányra kerülnek, változtatnak az adórendszeren.

Molnár Gyula bírálta, hogy az illetékes minisztérium két éve nem tudja kiírni a szegények, rászorultak támogatására rendelkezésre álló 30 milliárd forint uniós támogatásra a pályázatokat. Aki ezért felelős, alkalmatlan a posztjára – közölte.

Szolnokon rizses húst osztott az MSZP szolnoki és megyei szervezete, aki kért, szaloncukrot is kapott.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jankó321
@dr. prédikátor: Nézz végig a kényszerhízlalt fityisz vezérkaron.
Csak nem gondolod, hogy ezentúl a saját szájuk elől vonják el a falatot és fogyókúrázni kezdenek?
A kutyám is többet eszik, mikor megérzi, hogy jön a hideg, felkészül rá.
Ezek a hájas disznók meg biztos fülest kaptak arról, hogy milyen szar a börtönkoszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Vajha miert kellett a cimben megemliteni, hogy "ingyen"?
Ha valaki meleg etelt "OSZT", akkor az ingyenes, mert nem "ELAD", vagy "ARUSIT"

Olyan szep a magyar nyelv, ugy latszik, nemcsak emberseget, de nyelvtant is kene ujra tanulni...:o(((
Eladott Ország
"Már nincs kire mutogatni, ez nem örökség. Friss seb. Közös bűn. Nem a múltból hoztuk, itt növekszik a szemünk előtt. A rendszerváltás óta elmúlt 26 év. Felnőtt egy generáció. A visszamutogatás, bűnbakkeresés helyett el kellene kezdeni beszélgetni, vitázni, szerveződni. El kellene kezdeni politizálni, ameddig még lehet. Ugyanis ha így haladunk, hamarosan azzal szembesülhetünk, milyen is lehetett a mostani „öregeknek”, amikor minden lélegzetüket tőlük független erők irányították. Ha egy mostani, a múlt rendszerhez képest nagyságrendekkel szabadabb helyzetben csak acsarkodni, vádaskodni tudunk, akkor meg is érdemeljük a sorsunkat. Az általános ítélkezés helyett szét kellene válogatni a dolgokat. Figyelni arra, aki hasznos tanácsokat adhat és nem rúgni azonnal, mert előbb született, mint a mostani rendszer. Ehhez persze az kellene, hogy akik valóban hibáztak, főleg ha bűnösök, örökre tiltassanak ki a politikai közéletből, kortól függetlenül. De ne személyes gyűlölködés, homályos utalások, félinformációk, hazugságok és torzult híresztelések alapján ítélkezzünk."
nyanya001
@prime777: Na igen, vedd csak a Lézer annyitisér beszólását.
Ezzel a teljes Fidesz hordát jellemezte.
kukac50
A KDNP hány adag ételt osztott az elmúlt lassan 7 év alatt?
emerencia
@nyanya001: Értettem, hogy iróniának szántad kérdésedet és nem költői kérdésnek. Ezért válaszoltam rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.