Hiába a korlátlan étel- és italfogyasztás, hiába fizet rendesen, ha gazdaságilag nem éri meg, egyszerűen nem engedik be többet az étterembe. Rejtett kamerával filmezte le az Index, ahogy a csalódott vendég mégis megpróbál bejutni.

Az étteremben azzal próbálják nyugtatni, hogy "mint emberrel" semmi bajuk vele, de meg kell felelni bizonyos üzleti dolgoknak.

Kiszámolták, hogy a férfi mindig "egyedül ööö vacsorázgatott", és ez nekik nem gazdaságos.

Tehát az étterem nem tartja magát az All you can eat szlogenhez, ami azt jelent, hogy bárki bármennyit fogyaszthat

- összegez a kitiltott vendég.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az a jó vendég,aki befizeti az összeget,megiszik egy pohár csapvizet és elmegy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
Ezek szerint az Index buktatta le? Én mennyire utálom a rejtett kamerás felvételt, sunyi dolog.
Én biztos nem mennék többet ide.
moareka
@kiscsillag66: Teljesen mindegy ki buktatta le...Egy mondat ragadt meg a riportból, mégpedig, nekik akkor éri meg, ha hoz 8-10 embert, szóval egy társaságot, mert ugye egy egy ember etetése nem kifizetődő... Tehát itt, ha egyedül vagy dögölj éhen...
Régen az ánti világban íróink, költőink egyedül jártak az éttermekbe, némelyiknek még külön asztala is volt, akkor tisztelték a törzsvendégeket... Amennyiben ezeknek nem kifizetődő ez az a szabadevéses szisztéma, nem kell alkalmazni...ennyi...
kukac50
Egyik többet eszik a másik kevesebbet ez így reális aki többet eszik annak is joga van bemenni egy étterembe,ha ilyen szabad fogyasztásúnak van hirdetve.
Szüntessék meg a szabad fogyasztást ha azt lesik ki mennyit eszik!
CsipkeRózsa
Remélem, otthonról nem tiltották ki a jó étvágya miatt.
namihami
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Még ez se az optimális megoldás. Átutalással vagy postai úton adja be a pénzt, még a vizet se kaphassa meg, sőt, maradjon a helyiség területétől minimum 500 méteres távolságon kívül.
Így gazdaságos, mert akár az egész éttermet be lehetne zárni és csak a ""vendégek""pénzét kéne zsebrevágni. Persze ez minden megjelent falánk és nemfalánk vendégre igaz legyen.
kiscsillag66
@moareka: Remélem, többet nem megy ebbe az étterembe. Így zsarolni, hogy hozzon tíz fős társaságot.( Még O.V. is csak azt mondta, mindenki hozzon még egy embert.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél