Pórul járt több mint 900 ezer magyar internetező, akik csak késéssel tudták átvenni a karácsonykor online rendelt termékeket. Átlagosan 5 nap volt a késés, de a vásárlók 12 százalékához még január első hetében sem érkezett meg az áru – közölte az MTI.

Az eNet Internetkutató január eleji felmérése szerint a késések oka az lehet, hogy a webáruházak nem számítottak a forgalom ilyen mértékű növekedésére,  a futárszolgálatok pedig nem tudták olyan mértékben bővíteni a kapacitásukat, ahogyan azt a megemelkedett rendelésszám igényelte volna.

Sokan még most is a karácsonykor rendelt csomagokra várnak

A legnagyobb gondot a tájékoztatás hiánya jelentette, az érintetteknek ugyanis alig több mint harmadát értesítette a webáruház a csúszásról. A felmérés szerint az emberek 25 százaléka volt teljesen elégedetlen az ügyintézéssel, 10 százalékuk pedig többé sohasem rendelne a késéssel teljesítő webáruháztól.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Eriksson: 17:57...nem árt ha van róla feladási cetli...az én cipőmről nem volt , 2 éve jön Londonból...azt hiszem gyalog
aremy
akkor itt az ideje a huvéti csomagok és lev lapok fel adásának hátha ha ha mondja a bohóc.
Eriksson
@ila51: Hát ez az! Ki gondolta volna, hogy egy hónap nem elég...
Eriksson
@aremy: Ja. Szaloncukor és bejgli helyett húsvéti nyulat kellett volna küldeni. :-))
Eladott Ország
"Nem vagy ugyan kedves, de a másik opció a tisztelt lett volna. Akkor már inkább kedves.
Képzeld, mi történt! Rendeltem anyámnak gyógyharisnyát, mert dagad a lába, ez meg olyan
gumis izé. Jót tesz neki. A régi elkezdett szétmenni, ezért kellett másik. Meg is rendeltem, de egy hét után sem kapta meg. Nem is fogja megkapni az idén, mert a posta nem tudja kiszállítani. Tudod miért? Azért, mert kitaláltad ezt az Erzsébet­ utalványt. Pont postán és pont most kell kivinni, de nem bírja a posta. Úgyhogy anyám lába tovább dagad januárig. Köszi, rendes vagy. Az jutott eszembe, hogy senki nincs körülötted, aki szólna neked, ha hülyeségeket csinálsz? Egy épeszű ember nincs ott, aki elmondta volna, hogy a hülye ötleteidnek milyen következményei vannak? Mert te leszarod, azt látom. Eszedbe sem jut, hogy a postán emberek dolgoznak. Jut is eszembe! Képzeld, tegnap láttam két fiatal srácot – szerintem középiskolások voltak – postásbringával, postástáskával szédelegtek. Nem találták az utcát, ahová menniük kellett volna. Nekik is az utalványod miatt kell a mínusz tíz fokban, jeges úton, ismeretlen környéken kézbesíteni. Legalább fizettek nekik? Ha igen, végül mennyibe kerül nekünk, adófizetőknek az utalvány? Amit azért nem lehetett banki utalással küldeni, mert akkor nem tudja a nyugdíjas, kinek legyen hálás? Viktor, te hülyének nézed a nyugdíjas szavazókat? Vagy azért kellett az utalvány, mert megszűnik a forgalmazó cég és a nyakatokon maradt volna majdnem hárommillió ilyen cetli? Viktor, te hülyének nézel mindenkit?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.