Dübörög az egymásra mutogatás, csak épp az óra nem tudja, hogy hány óra. Miután ma megszólalt a Széll Kálmán téren összevissza járó óra kivitelezője és a BKK-ra tolta a felelősséget, kérdéseket küldtünk a közlekedési társaságnak, hátha kiderül, hogy kinek van igaza. A BKK az Indexnek küldött válaszában "cáfolta" és "határozottan visszautasította" az S39 Hybrid Design Manufacture állításait.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ide nekünk az olimpiát is!

Jó időzítés

A véletlen úgy hozta, hogy pont most sikerült közzétenni az „”eredmény”-üket

Mint ismert egy szervezetnek sikerült végre épkéz-láb kérdést az érintett fórúmnak előadva szavazás lehetőségével élnie az olimpia ellen. A szervezet és segítői ma az az csütörtökön kezdhetik az aláírások gyűjtését.
A vakszerencse úgy hozta, hogy a derék MTI – s persze vele a derék matyar média – épp tegnap esti órákban tette közzé „a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. megbízásából a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet által 2016. november 30. és december 10. között elvégzett országos közvélemény-kutatás eredményeiről. ”. Az 1014 telefonon megkeresett (vagy ennyi válaszolt jól?) válaszai doktorációja szerint elsöprő többség lelkes támogatója az olimpiának. A vélelmezhető kérdések szak és tárgy-szerűségére ad némi támpontot, hogy a közlemény szerint: „Arra a kérdésre, hogy a magyar főváros az eredménytől függetlenül már magára a pályázatra is büszke lehet-e, 77 százalék válaszolt igennel. ”, illetve „A kutatásban részt vettek több mint kétharmada szerint pozitív hatással lenne a munkaerőpiacra a 2024-es olimpia megrendezése, s az eseménynek köszönhetően számtalan fejlesztés és beruházás valósulhatna meg Magyarországon. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.