Munkatársunk készítette az alábbi fotót csütörtök reggel fél 9 körül a 4-es, 6-os villamoson. A katonai rendészek a terrorfenyegettség miatt járőröznek az utcákon, de gépfegyvereikkel legalábbis bizarr látványt nyújtanak a villamoson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen kár, hogy ez a két villamos ennyire frekventált. Milyen jól mutatna a harmonikában egy kisebb géppuskafészek, esetleg egy beásott ágyú.
Esetleg a 7-es buszra telepíthetnének néhány rakétasilót is. Persze pusztán az utazóközönség biztonsága érdekében.
Katonai szakértő elvtárs: Ha mondjuk egy tenorista fel akarná (AKARNÁ) robbantani azt a villamost, akkor a géppityus svejkek mégis mi a f@szt tudnának tenni ellene? Hogy hárítanák el azt, hogy a tömegben kihúzza a madzagot? Tudom, nem lehet, nem szabad bemondani, de ez is csak arra jó, hogy a Viktorka közhírré tehesse, hogy számára mily fontos az ő népe. Persze, csak az a bizonyos 3,3 millió. A többi megdögölhet a villamoson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Peller Anikó: Ismered a dramaturgiat: ha a szinen van egy pisztoly, az a felvonas vegere mindig elsul...:o))) Szerintem meg ok lennenek az elsok, akik beszarnanak barmilyen eroszakos, hirtelen eloallt helyzettol...:o))))
wagabund
mielőtt egymás torkának ugrana a tisztelt publikum, szerintem abban meg kellene egyezni, hogy a tokától bokáig fegyverbe öltözött katonáknak semmi keresnivalója nincs ezeken a tömegközlekedési eszközökön...
...a kerítéses határokon, pályaudvarokon, utcasarkokon, befogadó táborok környékén, kamionparkolók mellett sokkal jobban mutatnának..
Peller Anikó
@kamra: a hirtelen előállt erőszakos helyzettől mi szarnánk be másodszor, nem gondolod?
Szókrakész
És mi van, ha Viktorék tudnak valamit, de nem akarnak pánikot kelteni?
Csak elébe mennek a dolgoknak.
Őrzünk és védünk?
Eladott Ország
"Amikor néhány tucat köztörvényesnek kinéző, demokratikusan megválasztott maffiózó, 2 millió szavazó segítségével, a választási törvény önkényes módosításával, a fékek és egyensúlyok felszámolásával foglyul ejt egy több mint 9 milliós lélekszámú országot. Kizsigereli, szétlopja és közben csaholva, vicsorogva, nyüszítve kéri ki magának, hogy őt támadják, ő az áldozat. Ők is tudják, rettegnek is, nem véletlen a fegyveres, a taktikai készülődésük, a megvett médiával harsogtatott prevenciós agymosás, cenzúra minden hírportálon a kommentek körében, digitális katonák, a trollok, egyre erősebben védekeznek a semmi ellen is, egyre több a nemlétező, de hangosan kiáltott ellenség, hiszen nem hülyék, tudják, ha a magyar nép egyszer kitisztul és megindul, ha felismeri végre, ki az igazi ellensége, megszünteti azt azonnal, mert harcos nép, ha kell hetekig ostromol, de bosszúja futni nem fog hagyni senkit közülük, a menekülésükkel csak késleltetni tudják, de nem a milliárdokat rejtő párnáikon ér majd véget szépen, nyugalomban a történetük e világon."
aremy
@Szókrakész: az országot le amortizálni és törvényesen lopni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.