Olimpiát buktatnának az álcivilekkel címmel ír a kormányközeli lap a Momentum Mozgalom (MoMo) tegnap kezdődött népszavazási kezdeményezéséről. A lap ezt a kijelentést arra alapozza, hogy a szervezet mögött szerintük Szabó Pál, a Gyurcsány-kormány volt minisztere és Haris György egykori SZDSZ-es politikus-vállalkozó áll, valamint a felesége, Haris Éva, akit a lap az ügy kulcsfigurájának tart.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
CSak kérdezem: Nem tök mindegy ki kezdeményezi, ha népszavazásig jut?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
CSak kérdezem: Nem tök mindegy ki kezdeményezi, ha népszavazásig jut?
quadrocopter
A,milyen kifejezésekkel támadják a hordát, heteken belül azokkal a kifejezésekkel él a horda sajtója!

Először a Cöf-re mondták ki a netezők, az átlátszo.hu, hogy álcivilek, most már felkapta a hordasajtó is! Ilyen volt a sunyi kifejezés is, mit ad isten, Kósa-Debil Nagyon Hülye Lajos máris használatba vette!
Nincs ötletük!
papa.49
Kijafaszom a magyar idők???
Tompikásan kérdezve)))))))))))))
nevemnick
Rohadjon meg ez az illegitim társaság ott a kupolák alatt. Ha országos lenne a népszavazás akkor az a falábú focistákat imádó sportbuzi banda megnézhetné magát.

Hajrá civilek!
Eladott Ország
"Hiába izzadja magát büdösre a kormánymédia.
Pánik a Fideszben, mert egyrészt soha nem lehet tudni, mikor dől el a fényességes csillag úgy, mint féldisznó az ólban, hogy már megtámasztani sem lehet. Másrészt és ráadásul a bicikli nem csak rozsdás, de ezerszer túltolták már azon a vonalon, ahol a
csalás­ hazudozás ­harácsolás ellenére a gravitáció még mindig nem akadályozza a népszerűséget felhajtó erőt. Elérték azt a pontot, amikor a látszólag magabiztos, az enyhén görénytől a nagyon görényig terjedő skálán tapasztalható megmozdulások, akciók, ügyködések már sokkal inkább a kétségbeesés számlájára írhatóak, mint a diadalittas menetelésére. Fosnak a g*cik, ha már nevesíteni is hajlandóak a nemzet ellenségeit."
Nessy
Azért a támogatásért nem is írhat mást a királyi sajtó! A tükröket meg már rég száműzték az otthonukból az ottani "publicisták".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.