Péntek este leállt a 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között – jelezte a BKK.

A járat áramellátási problémák miatt nem üzemel a két megálló közt, az utasokat pótlóbuszok szállítják. Arról egyelőre nincs hír, mikor állhat helyre a probléma.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Olimpiát akarunk, olimpiát akarunk, olimpiát akarunk ...
meg az anyátok retkes 3,14csáját aki meg vonattal utazik, keljen fel előbb
baz+ és ezek akarnak olimpiát rendezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@nezelodo: Nemmondod! Májusban kukorica? Hol? Hol?
nezelodo
@nemkati: Ez egy szakkifejezés, azt jelenti, hogy olyan száraz állapotban számolják a termést, amilyen természetes úton májusra száradna, meg, 12-15% körüli víztartalommal, amúgy szárítják, a betakarításkor. Na ez a májusi morzsolt állapot kissé szabadon megfogalmazva. Szóval nem bolondultam meg...
nemkati
@nezelodo: Ja, köszi. Nekem aztán, a szakembernek, simán be lehet adni, hogy létezik olyan kukorica, amelyik májusban érik és már morzsolni is lehet. Pedig nem bánnám, mert imádom a kukoricát minden formában.
nezelodo
@nemkati: Nem kell ezt tudni, de vigasztalódj, szegény Trogyi mint Fm miniszter simán bevette volna, esetleg saját találmányaként hirdette volna másnap. Meg is látszott a trónra emelt vezére és az ő országlása is a mezőgazdaságban, talán még Antall pusztitását is túl akarták szárnyalni az ágazatban, kis hiján sikerült. Ezért hivta a párom összefoglalóan őket Torgyán Viktornak.
nemkati
@nezelodo: Nagy bohóc volt az öreg, nem is baj, hogy nem lett belőle népvezér. Amit itthagyott nekünk, az ez: "patakvér".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.