A DK elnöksége feloszlatta VI. és VII. kerületi választókerületi szervezetét. A 24.hu úgy tudja, Gyurcsány Ferenc azért tette meg a drasztikus lépést, mert a helyi DK-sok választási megállapodást kötöttek Hunvald Györggyel, anélkül, hogy erre felhatalmazást kaptak volna.

Wizer Mária, a párt választókerületi elnöke körlevelet küldött szét szerda délelőtt, amelyben azt írja, a helyi elnökség tagjai egyáltalán nem értenek egyet Gyurcsány Ferencék döntésével, de azt január 16-ai hatállyal tudomásul veszik.

Mi nem csupán egy elnökség voltunk, hanem a barátaitok is. Barátok voltunk egymás között az elnökségben és úgy gondoljuk, hogy veletek is

- fogalmazott Wizer Mária.

A DK nem köt megállapodást Hunvald Györggyel

- szögezte le Gréczy Zsolt, a DK szóvivője a 24.hu-nak. 

Hunvald György, a VII. kerület egykori polgármestere pedig cáfolta, hogy újraindulna a posztért, a szervezet feloszlatával kapcsolatban pedig kijelentette,

fogalma sincs, mi történhetett a DK-ban, ez az ő belügyük.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Hunvald György a VII. kerület egykori MSZP-­s polgármestere ült majdnem három évet előzetesben úgy, hogy ráadásul nem ő volt a főszereplő és az ingatlanokkal kapcsolatos csalás vádjában végül felmentették. A vád az volt, hogy a pénzügyi bizottság elnökével és egy hamis értékbecslést készítő ingatlanbecslő segítségével a polgármester és a képviselőtestület áron alul adott el önkormányzati ingatlanokat egy vállalkozónak. A vállalkozó később off­shore cégek közbeiktatásával jóval magasabb áron értékesítette tovább a házakat.
Az másik kérdés , hogy ebben a kuplerájban bűncselekmény hiányában sorra menti fel a bíróság a Fidesz meghurcolt ellenfeleit, miközben Rogánt nem szabad megzavarni ilyen apróságokkal, mert még a végén kihűl a homárlevese a g*cinek. Ez már megint az a szint, amikor nem lehet finomkodni veletek és keresgélni a cizellált szavakat. A magyar igazságszolgáltatás kimondta, hogy a belvárosi ingatlanpanama létezik és minden azzal kapcsolatos információ igaz. Ha még ezek után is rendben van, hogy a komplett Belvárost aprópénzért át lehet játszani bűnszervezetek kezére, ha rendben van, hogy a közvagyont ilyen aljas módon el lehet herdálni és a Kúria jogerős ítélete ellenére Rogánt még mindig nem vezetitek el pórázon, hanem miniszter lehet, akkor tényleg le lehet kapcsolni a villanyt ebben a kuplerájba."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: ne rögtönözz! Az szarul áll neked! Várd a méleket! :))))
Pálinkafőző Rézüst
szar ez... Nem enged 1 betűt helyesbíteni... tehát a fentihez + r
Szókrakész
Gyurcsánynak saját magát kéne már feloszlatni.
patyuka
Ki hiszi, hogy a Gy- F.-re károgók valamelyike is a baloldali egységért aggódva apprehendál, hogy nem a regnálók vagy a Jobbik szekértolójaként igyekszik aljas indulatokat gerjeszteni?
Legmegengedőbben is legfeljebb egy - a DK-tól kisebb - ellenzéki párt álcázott szószólójaként próbálja a vélt vagy valós konkurensét lejáratni...
Az együgyűség netovábbja például az, amikor az egyik nagyeszű ítész - aki "egyszerűen nem... hajlandó hülye lenni", de lángeszéből még egy gyengécske látszatra sem futva - az "Együtt vezérétől" vett citátumában azzal az orbitális abszurddal hitelesíti tálentumát meg az abban fogant éleslátását, hogy míg az Együtt csupán "kritizálja" Gyurcsányt, a dékás riposzt viszont már "névtelen gyalázkodásnak" minősül ...
.
Mert ugyebár - azon túl, hogy esetünkben egy párt belső ügyéről van szó, azaz mindenki söpörjön csak a saját háza előtt, az itt álságosan ágálóknak pedig kuss! -, milyen párt az ("pars, partis"), amelyikben a sajátjuknak vallott egységteremtő gondolatok/elvek és célok érvényesülését és beteljesülését illetően a pártfegyelem csak mellékes lózung?
kiscsillag66
Én szimpatizálok Hunvalddal. Felmentették, ez nem elég? Majdnem mindenkit felmentettek már, akiket meghurcoltak. Szörnyű egy kormányunk van. Ők senkit nem hagynak az út szélén. ez csak persze az övéire vonatkozik. De majd visszakapják még!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.