Simonka György szerint magánemberek kérték meg a stábot, hogy segítsenek már nekik, mert maguktól nem tudják leírni a véleményüket. Mint korábban írtuk, különös dokumentum keringett az interneten: egy részletes utasítás a fideszes kommentelőknek, akiknek ki volt adva, hogyan támogassák hozzászólásaikkal Simonka György országgyűlési képviselőt, aki ellen költségvetési csalás ügyében folyik nyomozás. A teljes dokumentumot itt el is olvashatja, és megérti, hogy működik a Fidesz kamukommentelőkre építő gépezete.  Hasonló tapasztalatunk egyébként nekünk is van, Facebook-bejegyzéseinket gyakorta lepik el az azonos panelek alapján kommentelő valótlan felhasználók. Az Index megkérdezte Simonka Györgyöt, mi a véleménye a kiszivárgott utasításokról. A képviselő válaszában nem is próbálta tagadni a dokumentum valódiságát, ehelyett azt írta: "Ez a baráti közösség egy része arra kérte a stábot, hogy segítsenek abban, hogy elmondhassák a véleményüket, a másik része pedig azt kérte, hogy nehogy

Forrás: vilaglato.info
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@nezelodo: Igazad van, a polírozott-fejű ős-őrző-védő is mindentől megvédett bennünket. A nagyorrú Adenauertől, a Wall Streeten pöffeszkedő Uncle Sam-től, és a "saját soraink között bujkáló belső ellenségtől is". Ha lett volna világhálója. az én mesém is tovább tartott volna...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
A nagy, tarfejű előd milyen sokra vihette volna a birkák országában, ha lett volna világhálója! Később sem csak a szószékről kellett volna a békepapoknak hirdetni a szocializmus felsőbbrendűségét, csatlakozhattak volna a lelkes KISZ titkárokhoz az interneten.
quadrocopter
Apááááám! A Primitívus Fidecus Csúcsmagassága!

"..segítsenek abban, hogy elmondhassák a véleményüket..." Világos! Ugyanis nem saját véleményről van szó, melyet 2 elemvel is össze lehetne szedni!
Az emberiség mutáns alja!
eugen4402
@nezelodo: Igazad van, a polírozott-fejű ős-őrző-védő is mindentől megvédett bennünket. A nagyorrú Adenauertől, a Wall Streeten pöffeszkedő Uncle Sam-től, és a "saját soraink között bujkáló belső ellenségtől is". Ha lett volna világhálója. az én mesém is tovább tartott volna...
nezelodo
@eugen4402: Képzeld el, ha valami csoda miatt élne, Soros ma szóba sem kerülne, a Róth Manó lenne a fő közellenség! Hiába két dudás egy csárdában akkor is komplikációt okozott nem is győzte a népbíróság a kiiktatásukat, és most is rontaná az üzletmenetet.
Csak nem ezért gyülekeznek sötét felhők a négyes metró felett? Nem utólsó sorban nem látszik hogy a régi meg állandóan füstöt ereget!
nezelodo
@Cefi: Na azzal a kamu kommentelővel sem kötne életbiztosítást egy biztosító sem a baráti országban, nálunk meg kapna egy létra jelet a hajtókájára...
eszegfu
Azt gondolom, hogy az teljesen lényegtelen: kértek "segitséget", vagy csak ugy önként adtak ennek az "embercsoportnak" tanácsot hogyan is kommenteljenek. Nem tudom, hogy született, vagy már beléjük nevelt "rendellenességük" a kormány hiveinek, hogy nem olvasnak, nem gondolkodnak és igy saját véleményük sincs és meg kell mondani nekik. De az tény, hogy bármilyen témával kapcsolatban csupán 1-2 ugyanarra az "egyen" mondatra futja... hiába érvelsz tényekkel, számokkal, ezek mind leperegnek róluk, csak ismétlik u.azt... füszerezve egy kis "lipsivel, libsivel". És közben persze büszkék arra, hogy "mi vagyunk a többség".
Cefi
@eszegfu: ...hol is hallottam ezeket a szavakat...na... hol és kitől...
eugen4402
@nezelodo: ...Erről is lecsúsztunk. Pedig megnéznék egy Róth Manó vs. O. V. közti tévévitát. Nézettségi csúcsot döntene... :-)
eszegfu
@Cefi: Remélem hallod a kopogást, ahogy töröm a fejemet a megoldáson?!:)
Lepényleső
Egy baráti társaság,ha nem képes megfogalmazni mondandóját,az nem probléma.
Népi bölcselet;hogy madarat tolláról,embert barátjáról ismerhetjük meg. Tehát a
képviselő sem tud fogalmazni? Akkor hogyan tudja érdekeit képviselni azoknak,
akik nem tudják mondandójukat megfogalmazni?
nezelodo
@Lepényleső: "Akkor hogyan tudja érdekeit képviselni azoknak,
akik nem tudják mondandójukat megfogalmazni?"
Olyan hosszú nyelvvel, amivel a feje búbját is meg tudja nyalni.
Cefi
@nezelodo: Ezért szereti a gnóm-törpe is: prosztatanyalogatás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.