A közép-európai nemzetek nyitott határok elleni politikájának a de facto vezetője Orbán Viktor – így jellemezte a világszerte gyakran idézett amerikai Breitbart hírügynökség a magyar miniszterelnököt. A nagy hatású internetes újság hosszan idézte a magyar kormányfő évértékelő beszédét. A hihetetlenül sikeres, elitkritikus híroldal döntő szerepet játszott Donald Trump megválasztásában. A Breitbart lényegét tekintve egy alternatív jobboldali orgánum, amely magas szintű elemzéseivel, eredeti stílusú, nem ritkán kemény vagy ironikus cikkeivel az amerikai politikából kiábrándult csoportokat is meg tudja szólítani. Trump a híroldal vezetőjét, Steve Bannont először kampányfőnökének, majd elnöki főtanácsadónak nevezte ki. Külön kiemelték azt a részt, amikor a miniszterelnök arról beszélt, hogy nemzetközi szervezetek a helyi politikák befolyásolására törekednek. "Itt nagy testű ragadozók úszkálnak a vízben, ez itt Soros György határokon átnyúló birodalma. "

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szegény Közép -Európa
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
A rend kedvéért ezt a bugyuta közép-európai dolgot a derék origós seggnyalók találták ki, az eredeti cikkben szó sincs róla! =))
nyanya001
Szegény Közép -Európa
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
RonaGyuri
Írtam is róla:

Hírhamisítás origo.hu módra

Ezek a derék fiuk még az MTI-n is túltesznek

A nap folyamán az origo.hu „győzelmi jelentést” tett közzé. A „Breitbart: Orbán Viktor Közép-Európa vezető politikusa” című írás így foglalja össze … Na itt kezdődik a gond, hogy mit is. Azt írják, hogy „A közép-európai nemzetek nyitott határok elleni politikájának a de facto vezetője Orbán Viktor – így jellemezte a világszerte gyakran idézett amerikai Breitbart hírügynökség a magyar miniszterelnököt. ”. Szerintük! Csakhogy erről szó sincs. Ugyanis a breitbart.com-on (maguk adták meg a hivatkozást) lévő írás „Orban: Hungary Will Welcome ‘European Refugees’ Fleeing Multicultural West” semmi ilyet sem állított.
Valószínű, hogy a szerző Jack Montgomery nem egy retardált barom, legalább is azzal tisztában van, hogy a dagadt törpe nem beszélhet Közép-Európa nevében pláne nem ilyeneket szólva „Germans, Dutch, French and Italians, terrified politicians and journalists who here in Hungary want to find the Europe they have lost in their homelands.”.
Igen ő valószínű hallott már róla, hogy mit is jelent az a földrajzi fogalom, hogy: Közép-Európa.
Egyébként az egyetln mondat amit félre lehetett volna érteni, az is nagyon másról szól: „he populist leader has served as the de facto leader of the central and eastern European countries which have resisted the open borders policies of the European Union (EU) and leading member-states in the west of the continent.”! =))
quadrocopter
Az origot be lehet sorolni a budisajtók közé. Több szót nem érdemel.
Ördögvadász
Remélem Északi Úr a jövőben gyakrabban idézget majd a Breitbartból, a ponyva 'minőségi sajtó' helyett! Remélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.