Az uniós pénzből épített izsáki vadászpanzió ügyében a Magyar Államkincstár munkatársai felkeresték Mondok Józsefet, Izsák fideszes polgármesterét, és jegyzőkönyvet vettek fel a látogatáson tapasztaltakról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A Lézerannyitisérfácánvadász jankó majd kijelenti: "minden natyon szep, minden natyon jó, mindennel meg fatyok elegedve"!!! Oszt jó napot!!!
dodóka
Rögtön be is írták a jegyzőkönyvbe, hogy minden nagyon OK !
Eladott Ország
"Az európai adófizetők pénze az az ők pénze, nem a tekintetes Döbrögi úr zsebpénze. Azért kapja Magyarország ezeket a pénzeket, hogy fejlődjenek a települések és felzárkózzanak az európai színvonalhoz. Ehhez képest túlárazott haszontalanságokba, most konkrétan a vadászpolgármester panziójának falaiba kerül az a pénz. Azért, hogy őkelmének legyen hol bebaszcsizni hétvégén a cimborákkal. Dehát miért is sajnálnánk ettől az aranyembertől azt a kis pénzt, hát hiszen a polgármesteri hivatal biztosít neki terepjárót is. Igen, az is jár neki. A rengeteg vállalkozásból nem futotta neki egy nyomorult autóra, előfordul. De azért szeretjük, jó ember ez. Ha a település költségvetésének felét magára költené, azért sem haragudnánk rá, mi ezt megszoktuk, így szeretünk élni. Valami egészen szürreális kép ez is a korrupció nevű betegségben szenvedő, erkölcstelen vezetők, politikusok mindennapi ténykedéseiről, de legalább annyira az őket hatalmon tartó tömegek zsibbadt közönyéről. És nem az a tragédia, hogy a Polt Péter elsikálóművész által irányított független magyar ügyészség ingerküszöbéig sem jutnak el ezek az ügyek, hanem az, hogy egy Stockholm­-szindrómás – az öntudatos, felelős polgári létezéstől fényévekre vegetáló ország – évtizedeken át szavaz bizalmat ugyanazoknak a Döbrögiknek."
moareka
"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve"...nincs új a nap alatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.