A mai politikai színtér végre elérte azt, hogy nem csak a férfiak, de a nők is beleszólhatnak és részesei lehetnek az események alakulásának. Néha azonban az ember okvetlenül is elemzi a politikusokat, egyrészt a külsejük, modoruk, stílusuk, viselkedésük alapján, melyek nyilván meghatározó tényezők abban, hogy mennyire tudja megnyerni a választókat...

Feltöltő: Sláger555
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Csizmás Kond: a politika mindenkit elcsúfít, még azokat is akik születetten ocsmányak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Azt nem állítottam, hogy te találtad ki, csak épp tőled nem vártam volna ezt el...és mi az, hogy próbáltál velem emberien beszélni...nem nézel annak ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...na jó, mindenét nem kell berágni. Ez itt a vita helye, persze emberi hangon...igaz mást nemigen tudok, én ezért nem is próbálkozok...:))
CsipkeRózsa
@grincss: szerintem szép is. Mivel mindegyiküket nem ismerem, nem tudom, hogy ki a legszebb.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Ki lenne más, mint Mátrai Márta, bár már nem garanciális, aztán a pécsi hazaárulózó Fodor Csalásért Elítélt Ibolya, a hód metszőfogú Selmeczi von Kiflichüchöck Gabriella, de az az édibédi Kocsis-Melegh Málé is cukki...
CsipkeRózsa
@quadrocopter: jó névsort állítottál össze.
grincss
@CsipkeRózsa: Sztem Szél Berni és Kunhalmi Ági is szebb!
Kormos Kata (bár ő "csak" szóvivő) is!
Mondom, sztem! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.