Az információs szabadság szűkítése érdekében kitalált netadó és a vásárlási szabadságot korlátozó, versenyellenes vasárnapi boltzár után az olimpiai tervek mögül is kihátráltak a széles ellenállásnak köszönhetően. Nagy siker ez a civileknek és az őket támogató ellenzéki pártoknak. Büszkék vagyunk erre az eredményre, és arra, hogy a LIFT is számos aláírást gyűjtött a kezdeményezés sikere érdekében. Nagyon hálásak vagyunk minden liberálisnak, aki aláírta a kezdeményezést. Sajnáljuk, hogy a kormány unszolására a főváros annak ellenére sem írja ki a népszavazást, hogy legalább 266 ezer fővárosi szeretné véleményét elmondani az olimpiáról. De így is nagy siker ez, és jó muníciót ad a továbbiakhoz...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: Sláger555
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól beszélnek! Igazuk van!

A koszos rezsim vezérét soha nem érdekelte a választók véleménye sorskérdésekben, különben egy rohadt stadionja se lenne ennek a gagyi majomnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.