Csak a győzelemért érdemes elindulni, mondja Botka László. A szegedi polgármester nem fél a Momentumtól, és türelmet kér, mire az ő miniszterelnök-jelöltségének következtében a közvélemény-kutatásokban is meglátszik az MSZP erősödése. Botka állítja, nem ő mond értékítéletet Gyurcsányról, hanem a választók, akik nem úgy gondolják, hogy "ha követtek is el hibát, már megbűnhődtek érte". Interjú Botka Lászlóval, az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ilyen elnyomó, bosszúálló, kritikát nem tűrő, mocskos rezsimmel még orbánnak sem volt dolga a 80-as években. Ha a Momentum kitartó és őszinte, akkor van jövőjük, mert a társadalom nagyon ki van éhezve egy új és korrekt erőre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Köb Jani: 12.33
Ehhez egy adalék:

"...a legendák szerint – a pártok kénytelenek voltak megtalálni az önfenntartás módját. Ebben Puch László, az MSZP pénzügyi zsenije volt az élharcos, az ő legkiválóbb tanítványa pedig Simicska Lajos. Szintén szóbeszéd, miszerint sokáig közösen, hogy úgy mondjam vállt vállhoz vetve dolgoztak, mígnem a tanítvány túlnőtt a mesteren."
gepnarancs.hu/2016/02/azok-az-evek-amikor-polt-peter-simicska-es-orban-1-resz/
bencemacska
@Köb Jani: ma, 12:33
Nem kell olyan nagyon áttéteket keresni!
OV apja a Fidesz által az MDF-fel közösen - 2000-es kormányhatározat alapján- privatizált, és azonnal eladott volt Tiszti Ház árából privatizálta a kőbányákat, ami a mai vagyonát megalapozta! Csak az első millió megszerzése a nehéz, azt nem szabad firtatni! (És a pár tagot számláló Fidesz ebben az időben ellenzékben volt!)
A Fidesz által e célból létrehozott cégek tűntek el nagy köztartozást hátrahagyva Kaya Ibrahim és Josip Tot nevén!
És ehhez nem kellett az utódpárt MSZP, elég volt a Fidesz elnök MSZMP pártitkár apukája .
Talán firtassuk az M7-es felújítását és annak beszállítóit?!?!
Köb Jani
@Béla333: @bencemacska: A tanuló mára túlszárnyalta a tanítóját:, ma már a tanuló tanítaná a tanítóját felsőbb fokon.
Cefi
Botka László: Nem érzem kihívásnak a Momentumot.

Mert te már megírtad magadban a fidesszel való koalíciót.
Köb Jani
@Cefi: Botka ugyanolyan tömegoszlató mint Gyurcsány, Lenini fiú voltjukat feladni képtelenek, Hiszen csak egy átalakult vérátömlesztésen estek át, azt is csak azért,hogy a komcsi vagyon örökösei lehessenek, elfogy a vagyon: , jön a képviselői megélhetés, helyezkedés a parlamenti
képviseletért. Helyezkedésük mindenkori megélhetésükért a nép nyakán!
Cefi
@Köb Jani: Nálad a pont. Oszt' jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.