Villás Lajos, magyar állampolgár felteszi a kérdést Magyarország miniszterelnökének, hogy honnan veszi a bátorságot Budapest polgárai közülük több mint 250 ezer embert ügynöknek nevezni..? Ki jogos… Spionok, besúgók lettünk idegen hatalmaknak, akik arra ösztönöznek, hogy ezt a világra szóló rendezvényt Budapestről elcsaklizzák! Ezek az idegen hatalmak ki akarják fosztani azokat a FIDESZ közeli vállalkozókat, akik kapcsolataik révén zsírosodhattak volna az állami pénzekből. Mi, egyszerű polgárok, akik fizetjük az adókat, akiket folyamatosan becsapnak, átvernek, megkárosítanak, most még a megaláztatást is el kellene tűrnünk? Hazudik a miniszterelnök éjjel, és nem mond igazat még nappal sem! Politikájával sárba nyomta az országot, a lakosság jelentős része éhezik, fázik, a nyomorküszöbön él. Másfél száz ember fagyott meg ezen a télen, és még nincs vége. Emberek éheznek, és állnak sorba egy tányér meleg ételért naponta, miközben az oligarchák dőzsölnek, viszik a forintjainkat a határon...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: nevemnick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Aki Én: Továbbképzésen vannak a Lendvaiban, mert eddig nemigazán értek el troll-eredményeket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Rockxy: En is ezt mondom, csak sajnos az az igazsag, hogy aki kozmunkas vagy mas kozalkalmazott (orvos, tanar, nover, buszvezeto, vasutas, akarki) azoknak a berebol automatikusan levonjak az adokat, es ebbe sajnos senki nem tud beleszolni... Talan a vallalkozok tudnanak igy engedetlenseget elkovetni, de a tallai muintezete ezt sulyos birsaggal torolna meg.
quadrocopter
@ágimami: Ne aggódj, a sajtóolvasási államtitkárok hada minden nap, minden percben azonnal átnézi a legfrissebb híreket, hogy jelenthessék, hol kell ellentámadásba lendülni, mert a gaz sajtó megont bántotta a miniszterelnökurat, de majd lesznemulass, ha a Magyar idők meg a Magyar Hírlap visszamond nekik! Sőt, még birkamenet is lesz, márpedig ennél nagyobb fenyegetés egész Európában nem létezik!
quadrocopter
Amúgy minden tiszteletem és elismerém Villás úrnak és remek éleslátásának, kritikájának!
Aki Én
Gyerekek, hol a Bringás meg a Verőce. Megkapná ez a lipsi kritikus hazaáruló a magáét ha itt lennének.
quadrocopter
@Aki Én: Továbbképzésen vannak a Lendvaiban, mert eddig nemigazán értek el troll-eredményeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.