Jó lenne, ha dolgoznának a nyugdíjasok, de ne az államnak kelljen kifizetni a bérüket – egyelőre ez hámozható ki a kormány szándékaiból. Jó lenne, ha dolgoznának a nyugdíjasok, de ne az államnak kelljen kifizetni a bérüket – egyelőre ez hámozható ki a kormány szándékaiból. A kormány részben a nyugdíjasok foglalkoztatásával szeretné enyhíteni az országos munkaerőhiányt – Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ezt mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján. Szuper az ötlet, mert a munkaerőhiány gyakorlatilag megbénítja a gazdaságot, már egy ideje minden ágazatban súlyos problémát okoz, és egyértelműen az egyik akadálya a növekedésnek. A nyugdíjasok jelentős része márpedig dolgozna, ha tudna, vagy ha megérné neki. De várjunk egy kicsit: nem éppen az Orbán-kormány volt az, amely évekig tartó szisztematikus és szívós munkával kiszorította a nyugdíjasokat a foglalkoztatásból?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na mit tett ismét a rezsim ebben a kérdésben? Jól szemközt hugyozta magát! Mert ezek ilyen ötletelők, a pillanatnyi haszonért - legyen az anyagi, vagy politikai - meggondolatlan baromságokat döntenek!
grincss
Sok lusta nyugger, irány melózni!
Nincs lazulás a sok évi munka után!
quadrocopter
Na mit tett ismét a rezsim ebben a kérdésben? Jól szemközt hugyozta magát! Mert ezek ilyen ötletelők, a pillanatnyi haszonért - legyen az anyagi, vagy politikai - meggondolatlan baromságokat döntenek!
elnyomott
"Ha önnek is az a gyanúja, hogy az Orbán-kormány most a korábbi intézkedéseinek tökéletes ellentétét akarja zseniális ötletként eladni, az nem lehet a véletlen műve. "
Naja.
Csak egy a bibi. Ahogy a fiatalokban nincs, úgy az öregekben sem lesz utánpótlás.
Mert itt megöregedni... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.