Milliós fizetése mellé kiegészítő támogatásként hűtőfeltöltési pénzt is kap Farkas Flórián, aki  a "Híd a Munka Világába"-program 1,6 milliárdjával nem sikerül elszámolni. Az Országos Roma Önkormányzat elnöki posztjáról ugyan lemondott, de továbbra is Orbán Viktor romaügyi megbízottja. 

Az LMP-s országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos közérdekű adatigénylésére Vidoven Árpád közigazgatási államtitkár elárulta, 

a minisztérium jelentős összeget biztosít a miniszterelnöki megbízottaknak a vendégek fogadásához kapcsolódó fogyasztási cikkek vásárlására, hűtőfeltöltés címén.

Vidoven szerint Farkas Flórián 2015-ben közel 200 ezer, 2016-ban pedig 240 ezer forintot költött a hűtőjére. Igaz, idén egyelőre csak 20 ezer forintot számoltak el erre a célra – tudta meg a 24.hu.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Meg dícsértem volna nagyon a lopósok birodalmi kurmányzóját ,ha FLÓRIKA FARKASKÁT TETTE VOLNA HIDEGRE ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
"a minisztérium jelentős összeget biztosít a miniszterelnöki megbízottaknak a vendégek fogadásához kapcsolódó fogyasztási cikkek vásárlására, hűtőfeltöltés címén."

Ki a búbánatosisten ment ehhez a büdös bunkóhoz vendégségbe?
papa.49
@lampa laz: Egy másik ilyen ,,nem az idén lebarnult,,))))))))))
Borsodi
@justhpeter :Ezek nem kerülnek börtönbe bármit is tesznek.Nekünk egy szalámit elég lenne lopnunk és végünk lenne,neki egy szalámi gyárért se szólnának.
lampa laz
@papa.49: Akkor az csak a csuti lehet, mert az hízott meg legjobban.
quadrocopter
"Híd a közpénz és a bankkártyám között" Projekt 1.0. verzó! Működött! Büntetlenül! Még adnak hozzá 1.3 mrd-ot, hogy ki ne száradjon a bankkártya!
Közpénz sose fogy el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.