Az ordenáré publicista minősíthetetlen posztban támadja a CEU-védő tüntetőket. A magyar nemzet legnagyobb trollja a blogjára tett ki egy bejegyzést. Ebben azt állítja, hogy „záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent”, és ezután „megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek” lenni. „Világos?” – zárja az Észak-Korea kommunista rezsimjét idéző uszítást a Magyar Idők publicistája. Bayer nem árulja el, hogy ki fogja magát üldözöttnek érezni, ki fog fenyegetni és hogy mivel, szóval csak remélhetjük, hogy az erőfeszítéseiért kap még egy horogkeresztet lovagkeresztet.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Büdös, színváltös gyökér. A saját kitépett beleddel kellene anyukád kéményére felakasztani! 88-89 a te fajtád verette szét a rendszerváltók veséjét. Büdös elvtelen, hazátlan, aljas hazaáruló kotorék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Úgy látszik, hamarosan elkészülnek a horogkeresztes rucik a birkamenetesek számára, lesz miben vonulni.
eugen4402
Elérkezett az idő, amikor "ezeknek" vészjelzéseket kell leadni. Az egész világ rádöbbent, hogy ennek a bandának minden kapcsolata megszűnt a valósággal. Valami sajátos kábulatban a saját virtuális valóságukban élnek. Nem szeretnék a helyükben lenni ébredéskor... Keserű napok jönnek nagyfiúk...
Cefi
@nezelodo: Nem. De pont pár nappal ezelőtt írtam: tölük kaptam hét hónap letöltendőt 89-ben.

propeller.hu/itthon/3276836-mikozben-itthon-ceu-miatt-tuntetnek-kormany-atommegallapodast-irt?all#c1847303

16.06.
nyanya001
Nagy Bandó András:

"Tudod, mitől kéne dühösnek lennetek, Bayer?

A konzultációnak hazudott álröplap kérdéseitől, amivel csak fedezni akarjátok az összes ostoba döntéseteket. Semmi köze a konzultáláshoz! Konzultálni a tüntetőkkel kellett volna, de nem volt egy kakukk sem, aki kidugta volna a fejét a lyukból.

Lehetnétek dühösek a Mészáros-Orbán párosra, akik debreceni párosként kötődtek össze a magánvagyonná tett közpénzekből.

Lehetnétek dühösek a kormány, azaz Orbán szócsövévé lett, közszolgálatinak hazudott médiumokért, azok „munkájáért”, 2010 óta tartó szervilis munkálkodásáért."

24.hu/poszt-itt/2017/04/11/tudod-mitol-kene-duhosnek-lennetek-bayer/
nyanya001
A magyar történelem legjobb bunyója jöhet: Bayer Zsolt megüzente Hont Andrásnak, hogy „gyere, rendezzük le”, és a HVG újságírója beleállt
Nem várt fordulatot vett a kormánypárti tahóskodás.

Az elmúlt napok tüntetéseire a Fidesz házi szerzője, a Békemenet egykori szervezője, Bayer Zsolt kommentelő úgy reagált a blogján, hogy:

„(...) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.
Ám ezzel az ügy még bőven nem ért véget. Hont András, a HVG újságírója (aki Bayerhez hasonlóan fideszes volt régen, de ő már kinőtte) írt egy válaszcikket, amit a lovagkeresztes trollkommentelő nem hagyhatott szó nélkül.

Bayer az erről szóló blogposztjában a szokásos rasszista tempójával azt írja, hogy ha visszajönne a baloldali kormányzás:

„Akkor lesz megint IMF hitel, eladósodás, lesznek „szükséges megszorítások”, eltűnnek a multikra kivetett különadók, fényesre lesz nyalva Brüsszel és Washington valaga, ...

444.hu/2017/04/12/a-magyar-tortenelem-legjobb-bunyoja-johet-bayer-zsolt-meguzente-hont-andrasnak-hogy-gyere-rendezzuk-le-es-a-hvg-ujsagiroja-beleallt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.