Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője és Halász János frakciószóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján arra volt kíváncsi a 444.hu riportere, hogy hogyan kell értelmezni a Fidesz korábbi nyilatkozatait, amikben a CEU csaló működését emlegették, most, hogy Palkovics László felsőoktatási államtitkár a múlt héten azt pedzegette, hogy a CEU kerülje meg a törvény rendelkezéseit a licenszszerződésének bővítésével.

Kósa Lajos szerint négy különböző CEU van, és "Dzsordzsibácsi" ezzel trükközik, amikor ezen a néven négy különálló jogi szervezetet üzemeltet. Így alig van olyan állítás, amit valamelyikre ne lehetne ráhúzni.

A frakcióvezető azt is hangsúlyozta, a Közép-Európai Egyetemet továbbra sem fenyegeti semmi.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Az, hogy Soros hány egyetemet működtet nem érdekel, ellenben az, hogy ti hány offshore céget az lényegesen jobban érdekel. Tudod töketlen Lala, Soros nem a mi pénzünket lopja el!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@nyanya001: Értem már... Egyébként igazad van! Megnéztem: tényleg regisztrált lehet, mert a privát üzeneteknél előhozza a nevét... nekem is ugy tünik, hogy jobbikos "sunyi".
Nessy
@eszegfu: A stilusa után itélve biztosan!
nyanya001
@eszegfu: Ha továbbra is zaklat felteszem ide a facebokos oldalát
minden egyes cikknél. Ez nem is jobbikos hanem egy mocskos fasiszta !
eszegfu
@nyanya001: Gyáva egy szar alak, az biztos! Nyiltan nem mer ide irni és privátban is miért nem mondjuk Cefi-nek, vagy Prédikátornak ir?!
nyanya001
@eszegfu: Mert egy takonygerincű hulladék mint általában a korcs fajtája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.