Így működik a narancsos agymosoda. Az elmúlt hetekben teljesen szétzuhant kormányzati kommunikáció minderre egy nyelvi “leleménnyel” vágott vissza: a Fidesz nevű üzleti vállalkozás kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs nemtelen egyszerűséggel csak „migránsszervezeteknek” nevezte a civileket. Mostantól nyilván Németh Szilárd is ezt fogja tolni orrvérzésig, amíg nem szólnak neki, hogy leállhat. Hidvéghi azt mondja: „Soros György milliárdokat költ arra, hogy migránsokkal árassza el Európát, és ezt az olyan migránspárti szervezeteken keresztül teszi, amelyek minden eszközt és témát felhasználnak arra, hogy nyomást gyakoroljanak hazánkra azért, hogy beengedjük a migránsokat, bontsuk le a határzárat és fogadjuk el a betelepítési kvótát”

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Equus: Valoszinu Soros Gyuri bacsi csak akkor fog ugy gondolkodni, mint a csuti duce, amikor ongyilkos akar lenni, es mar semmit sem var az elettol...:o))))
Kulonben meg soha...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Equus: Valoszinu Soros Gyuri bacsi csak akkor fog ugy gondolkodni, mint a csuti duce, amikor ongyilkos akar lenni, es mar semmit sem var az elettol...:o))))
Kulonben meg soha...:o)))
KisGenyo2
@Equus: Abból annál inkább van haszna, ha elad nekik egy kormány. Csinálták már ezt is...
eugen4402
Ébresztő, Hídvéghi úr..! Reggel van... Tessék már megmutatni, Európa melyik országát zsúfolta orrba-szájba ez a huncut Soros. Ha már nyelvészkedünk, feltűnt önnek, hogy a pasinak "palindrom" neve van..? Ettől minden kitelik!
Oké, Németországban elég sokan akarnak gyökeret verni, de ezt hagyjuk a németekre. Ki mondta önnek, hogy az Amnesty migránsszervezet? És ki mondta önnek, hogy le akarják bontani Orbán büszkeségét, a déli határon húzódó műszaki zárat. Tudja bizonyítani..? Baj van, Hídvéghi úr.
a helység kalapácsa
"migránsszervezet" - de tényleg?
Asszem a fidesz leért a legaljára.

sorosegyetem?
migránsszervezet?

Titkot árulok el neked, BUTA orbán, a világ változik egy cél irányában.
Mindig is egy cél volt!
Mi a cél?

Meggondoltam magam, és visszamenőlegesen.
Nem segítek neked kijönni ebből.
Old meg egyedül!
Egyeben segítek: Nem az acélipar feltámasztása a kulcslépés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.