Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktornak komoly víziója van Magyarországgal kapcsolatban és tudatosan építkezik. A valóság sajnos nagyon messze áll ettől a kijelentéstől. Ha megnézzük a fideszes kormányzást, alig történt valami az utóbbi hét évben. Az Orbán-kormány Mindenhol erős központosítást hajtott végre – lásd a KLIK-et, vagy az egészségügyet és a megbízható kádereket tette meg a fontos pozíciókra. Elfoglalták a pozíciókat, de nem tettek velük semmi fontosat. Ugyanakkor kivonta a forrásokat erről a két fontos területről, hogy átcsoportosíthassa a kiemelt kormányzati projektekre (stadionok, korrupció). Ennek meg is lett az eredménye: a magyar oktatás és egészségügy romokban hever, sikerült teljesen szétverni. A kiemelt kormányzati projektekt (Orbán Várba költöztetése, a Liget beépítése, vagy a kerítés) semmilyen haszonnal nem jártak a magyar állampolgárok mindennapjai szempontjából. Erősen bünteti a szegénységet (egykulcsos adó, magas ÁFA,...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Ha benézünk a propaganda, meg az uszítás mögé, semmi sem történik Magyarországon. "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Ha benézünk a propaganda, meg az uszítás mögé, semmi sem történik Magyarországon. "
simmering73
Erre mondják azt jobb körökben: kormányzásra alkalmatlan!
RonaGyuri
dehogyis nincs koncepció: uralkodni minden áron! =))
Hellcat
@Béla333: Az lassú romlás az nem "semmi"
quadrocopter
Hét év alattbnem csináltak semmit, néhány látványos malterfröcskölésen kívül! Akivel lehehett, összerúgták a port, léltrehoztak egy csókos, milliárdos haweri kört, sajátjukként kezelik a köztulajdont, zsírós ingatlanokért akár törvényt is módosítanak, a törvényalkotást kizárólag a csókosok érdeke vezérli, egymás közt osztják le az uniós forrásokat, a törvényt rájuk nem vonatkozik, nyiltan szembeszegülnek bírósági döntésekkel!
Egy szutyok, tetves, szarházi, illegitim mocskos banda élősködik az országon - liuxusban tobzódva!
egyvandor
Gorbánra a politikai kollégiumban az Auróra ágyú pukkantása. a rádió, a telefonközpont és a nyomdák elfoglalásának témaköre volt érthető és legnagyobb hatással. ezért megragadt a hatalomtechnikai részleteknél. Képes nevét adni bármihez amitől hatalomban maradását reméli.
egyvandor
@RonaGyuri: "dehogyis nincs koncepció: minden áron"
Az emberek számára ez inkább koncepciós kinyírás.
Ördögvadász
@quadrocopter: aszongya nem csináltak semmit. Hát hol lennél, ha nem cipelnek a nyakukon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.