… és egy nagy igazság. Bár nem tévedtek azok, akik Magyarország dúlt tekintetű miniszterelnökének húsvéti interjúját annyiban kivonatolták, hogy sorossorossoros… és még sorosoros, stb. De azon túl, hogy Orbán Viktor felfedezte, hogy a Soros név visszafelé olvasva is Soros, még találtunk három teljesen elborult kijelentést, amiből persze nyilván valami szerkesztési hiba folytán kimaradt az öt varázslatos betű. 1. Ezért vagyunk mi Brüsszelben reformellenzék. Reform alatt nyilván azt érti Orbán, hogy mindenki megvet minket. 2. A mi táborunk ereje a rendezettségben és a kitartásban van. Jóérzésű emberek ők, persze hogy viszket a tenyerük a sunyi, nyegle és pökhendi vádaskodások láttán. De megvan a magunkhoz való eszünk, és sosem ragadnak el bennünket az indulataink. Vö.: Bayer Zsolt. 3. Margaret Thatcher szavait tartom szem előtt: "mindig örülök, ha a személyemet támadják, mert ez azt jelenti, hogy a politikámat nem tudják”. Erre a megjegyzésre már tényleg csak az...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Méghogy: Sosem ragadnak el az indulataink... Hahaha... Alig várja hogy lövethessen, azért hergel, uszít! Egy aljas gazember! Szerintem mindenkit elér majd a sorsa! Kit felmagasztalnak, kit elkaparnak mint egy kutyát, ki mint bánt népével úgy végzi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
Mondja meg neki valaki hogy ő egy személyben a fidesz. tehát aki támadja az a fideszt támadja.
Még ilyen hülyeséget sem hallottam hogy egy politikus személyét el lehet választani a politikától...:-)
Lepényleső
Megtette már amit ember merhet,aki többet mer nem ember?
simmering73
Az tetszik ebben az egész tébolyult napjaiban, hogy az összes csahos kutyájának takarodót fújt. Lézer, kósa, szíjjas, köteles mind lapulnak, mint szar a fűben.
Sámannus
Lassan írom, hogy mindenki megértse.
Szólni kéne putyinnak, hogy valami orbán lóg ki a fenekéből.
Ez teljesen hülyének néz mindenkit.
magyarbakancs
Sajnos a hallucinációt nehezen lehet kezelni.
Ezt látjuk ,hajuk minden nap óntól Miniszterelnök úr nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.