A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, valamint az Alkotmányvédelmi Hivatal is vizsgálja, hogy miért futtattak a konzultáció honlapján orosz kódot. Később kiderült az is, hogy az orosz mérőkód az internetes kitöltők személyes adatait részben vagy egészben, a válaszaikkal egyetemben, egy orosz szerverre továbbítja. Ez, a nemzetbiztonsági szempontok mellett, már csak azért is aggályos, mert a konzultáció adatvédelmi szabályzata leszögezi, hogy harmadik fél kezébe nem kerülhetnek a kitöltők adatai.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az az idegen hatalom, a Putyinkáé, amely beavatkozik a magyar belügyekbe, az jó hatalom Orbánnak, de az a Soros, aki őt és a sameszait nevelgette, készítette föl a rendszerváltásra, az gonosz hatalom. Alighanem félresikerült a felkészítés, "Soros nem ilyen lovat akart"!
Béla333
Ezért a hazaárulásért ennek a balf@sz Polt féle szervezetnek hivatalból, külön feljelentés nélkül is vizsgálatot kellene indítani.
De Polt is csak egy hitvány hazaáruló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.