Ifj. Lomnici Zoltán a köztévén fejtegette, hogy szerinte át kell világítani az EP-ben dolgozókat, mert Soros Györgynek dolgoznak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Dr. Loomnici ne az eus képviselőket világítsa át, hanem a CÖF-RÖF bandájának tágabb vezérkarát. Gondolom az eus képv. átvilágítása csak az ellenzéki képviselőkre-dolgozókra vonatkozna, továbbá, van egy parlamenti illegitim ,,kétharmados" többség, akiknek a múltját és a jelenét nem ártana mindenféle szempontból megvakargatni.
Hogy miért?
Csak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@nusika: ma, 22:58
És kinek mennyit adományoz a világ első számú gázszerelője?
karma1
@nusika: Ja,... Aztan ugye "eloirja" Soros, hogy ennek meg egyszer nem szabad elofordulnia... Es mar meg is van az orban fele propaganda alapja: Soros beleugat, droton rangatja a magyar politikai eletet, stb...
Ezek a megjegyzesek kellenek az agyhalottaknak, es Soros maris a mumus,... Szerencsetlen emberek, akik erre bedolnek orbannak, es Soros ellen mennek... Rettenetesen sajnalom, hogy egy ilyen segitokesz magyar adomanyat hogyan forgatjak ki. Ja, es azota se szamolt el SENKI SEM a vorosiszap karosultak javara befutott penzekkel... Inkabb arra koncentralna a mini duce...
Manhattan
Dr Sándor Zsuzsa tényfeltáró írása az idősebb és az ifjabb Lomniciről : jog-asz.blog.hu/2017/05/01/alma_a_fajatol_843
RonaGyuri
@Manhattan: kösz nagyon jó írás, kár hogy Orbán 89-90-es megítlése alapvetően elhibázott:
Így ír: „annak az embernek a kapcsán, akinek végső soron ez az egész mai vircsaft a létét köszönheti. Sajnos. Mert Soros is tévedhet. Mert Soros tévedett. Nagyon mellényúlt akkor, amikor anno a mai senkiháziakat támogatta. Persze van mentsége. Az akkori Orbán és társai nyomokban sem hasonlítottak a maiakhoz.”
Nos ez több sebből is vérzik:
Soros szerepe az egészben erősen túlértékelt,
Nem Soros tévedése volt, mert nem ő választotta ki őket, hanem pl. az oxfrodi tanfolyamra Orbánt Csurkáék nevezték be,
Persze a legnagyobb az utolsó mondat, lévén épp az ellenkezője igaz; nem egyszerűen hasonlóan gondolkodtak, hasonló volt a mentalitásuk, de az arroganciájuk és pofátlanságuk valamint az igazmondási képesség teljes hiánya szemernyit sem változott!
eszegfu
@Horizont: tegnap 13:52 Csak mernének nem "megfertőzödni"?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.