Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint az Európai Néppártban is vannak olyan politikusok, akik "felülnek" a hisztériakeltő sajtóhíreknek, ezért fontos, hogy a magyar kormányzati szereplők újra és újra higgadtan és tárgyilagosan elmagyarázzák a magyar álláspontot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A milliardos kozpenzert meg kell dolgozniuk a nezpontnal es a kozmediaban, ha meg kell vedeni orban hazugsagait, ha szukseget erzik a nyaj elmejenek tisztan tartasat.
RonaGyuri
80 százaléka a tényeket, tárgyilagos tudósításokat mellőzve", egysíkúan bírálja Magyarországot ??? MIndenki hülye csak mi vagyunk okosak! =))
F_Viktor
A milliardos kozpenzert meg kell dolgozniuk a nezpontnal es a kozmediaban, ha meg kell vedeni orban hazugsagait, ha szukseget erzik a nyaj elmejenek tisztan tartasat.
justhpeter
Esküszöm az állatkertben értelmesebbek vannak.
Nessy
Azért a mi Mészáros féle sajtónkhoz képest még gyenge kezdők!
Aki Én
Gondolom valami olyasmi lehet, hogy egy maréknyi fideszes zsenire nem figyel eléggé a világ.
Mondjuk engem is bosszantana, ha megmondanám a tutit, de ellentmond néhány tucat Nobel-díjas, világvezető politikus, világszínvonalú gazdasági szakember, önerőből milliárdos zseni és különböző nemzetközileg ismert és elismert szakember.
Mondjuk ez mind érthető, ha figyelembe vesszük a fidesz ,,többségről" alkotott egyedi véleményét. Mert azt ugye ismerjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.