A Momentum tüntetésén keményen felszólaltak Orbán és az orosz befolyás ellen. A tízezer ember közt volt balos, jobbos, és volt KDNP-s is.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már nem volt haszontalan

a tegnapi nap egy olyan felfedezés történt, ami eddig szinte lehetetlennek tűnt

Hogy pontos legyek egy igazi unikumnak számító rátalálás, rábukkanás történt. Valahogy úgy, ahogy a tudományban szokott történni bizonyos fikciókkal, melyek létezését egyesek erősen kétlik, míg mások kötik az ebet a karóhoz, hogy kell hogy létezzék.
Íme ennek egy tipikus példája beigazolódásának lehettünk tanúi. Mi akik elolvasták ma reggel az index.hu „Oroszországhoz tartozunk? Hát egy f... fenét!” videó-jához mellékelt rövid szöveget: „A tízezer ember közt volt balos, jobbos, és volt KDNP-s is.”! Igen találtak egy egyedet, aki KDNP-s nek vallja magát! =))
Nessy
Azért mert valaki egy párttal szimpatizál, még lehet értelmes ember.
Talán volt "szerencséje" a ruszkikhoz még 1945-ben, és ennek következtében nincs tőlük elragadtatva.
Én ugyan mindig párton kívúli voltam és ma már maradok is, de bizony nekem is tele van a hócipőm Orbánnal és a híveivel, meg az orosz barátságukkal! Elég nagy Szibéria, költözzenek oda, és minket hagyjanak békén. Ott aztán majd Putyin ad nekik pénzt stadionra, kis vasútra,meg egyéb agymacskákra.
Ördögvadász
Az utóbbi pár száz évben Oroszország háborút nem indított.
A háborukat mások indították. A globális, vagyis határtalan financ-kapitalizmus pedig veszélyesebb a kommunizmusnál. A mostani jólét...változhat...gyorsabban, mint hinnénk.
Fundamentum nélkül építkezünk. A nyugati világ már most halálra van ítélve. Szerintem.
Pöpec
@Ördögvadász: "A nyugati világ már most halálra van ítélve"
Kádárék is ezt mondták...
Remélem Venezuelában tör rád egy masszív hasmenés. Ha majd a WC-papírt keresed, gondolj a rothadó nyugatra! Na azok mekkora gondban lehetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.