Ha nem sajtóorgánum teszi ezt. A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen elutasította a felcsúti milliárdos keresetét, ő ugyanis sajtó-helyreigazítási pert indított, az Együtt honlapja azonban, ahol strómanozták, nem újság.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Teccik a dontes,... Plane, ha kozben a vilagosan feltett kerdesre, hogy niert vasarolta fel a fel Balatont? arra az a valasza, hogy : "Nem vasaroltam fel a Balatont".
Szoval b+ mar azt se tudod, hogy mit varr a nyakadba a szeretett gored...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Grafix69: nem csakkk ott,szerte az országban ,de még a határainkomn túl is ahol nagybefektetéseik vannak-A NEMZET VŐJE,TIBORCZ PITYU,DE A NEJE IS NYAKIG BENNE VANNAK JOGERŐVEL...
grincss
@papa.49: Kikérem magamnak, h cigó lenne!
Ő nem az, csak az anyja és apja volt az! :-))
papa.49
@Grafix69: Olvastam a válaszod, én itthon élek 68 múltam de találkoznék ezzel a ,,daliával,,személyesen is...
papa.49
@grincss: Óh igen ő meg követi őket))))))))))))))))))))
Edmond Dantes
Érdekes,hogy a diktátorok soha nem érzik azt a határt,amin túl már csak a hülyénél is hülyébb hisz nekik.Ezt művelte Rákosi például a sztahonovista mozgalommal,amikor Pióker Ignác már 500%-ot teljesített a munkaversenyben.150% talán még hihető is lett volna.Ugyanezt csinálja Orbán Mészáros Lőriccel,ha csak tized ennyit nyúlna le a közösböl,akkor is gazdagon tarthatná magát és a vezért.Persze van egy hatalmas különbség közöttük,a sztahonovista tényleg dolgozott és főleg nem lopott!!!De Orbán még végezheti úgy,mintRákosi,aki a Szovjetúnióban számüzetésben olyan távoli helyen élt,ahol udvari budiba járt klozetolni egy rozsdás vödörrel.
papa.49
@Edmond Dantes: Ha már ott tartanánk akkor is kurvára későn lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.