Orbán Viktor minden szégyenérzet nélkül vetkőzött meztelenre -legalábbis filozófiai értelemben – Pekingben, barátai, a többi illiberális vezető között elragadta a hév, és gátlástalanul kimondta, mit gondol a világról. Orbán közösségi oldalán közzétett videó középpontjában nem véletlenül áll a Tienanmen téri koszorúzás. Orbán nem véletlenül ment éppen oda koszorúzni, ahol a kínai rezsim őrült erővel verte le az 1989-es demokratikus kísérletet . A helyszín, ahol a kínaiak előtt tisztelgett, egyben Orbán személyes, politikusi útját is megmutatja, a demokratikus liberalizmustól az illiberális országvezetésig.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kuruc.info/galeriaN/2012/orbankoszoruzas17051302.jpg
Tienanmen téri vérengzés 1989. évi áldozatai. A hűtőkamrában az áldozatok gúlában rakva. Orbán ma már a világ négycsillagos diktatúráinak vezetői előtt borul térdre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@papa.49: nikkp.blog.hu/2007/03/24/orban_viktor_kadar_belugyminiszterenek_k
Orbán Viktor, Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére.Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István belügyminiszter lányát. Stumpf István annak a Gellért-hegyi, Ménesi-úti luxus-jogászkollégiumnak a nevelőtanára volt, amelyben Orbán Viktor a szárnyait bontogatta. Ott ismerkedtek össze, és Stumpf ott szemelte ki magának Orbánt konspiratív terveik számára.
bencemacska
@karma1: ma, 12:54
Nem akarok vele dicsekedni, de nekem már a temetéskor sem tetszett! Nem tetszett a megjelenése, a hadarása, a szövege!
Lehet, hogy túl konzervatív vagyok, de ő a viselkedésével nem temetéshez méltóan viselkedett.
A díszlet, a környezet, a megjelentek mást érdemelt volna, mint OV hőzöngését. Lehetett hallani azt is, hogy megígérte, be fogja tartani a megállapodásokat a megjelenésről és szövegről, stb. De már az első mondatával felrúgta!
Én a temetés idejére szabadságot vettem ki és vidékre utaztam! Nem akartam Bpesten lenni!
Sámannus
Szerintem már a kínaí vezetőknek is kezd ciki lenni ez a tolakodó gusztustalan erkölcsi posvány. Nekik ugyan nem fáj, de az udvari bolond mégis csak a fényes tekintetű köpcösünk.
karma1
@bencemacska: Es az elso adando alkalommal elarulta azokat, akiknek a hatan bejutott a Parlamentbe... (dr Torgyan Jozsef es partja)
Sámannus
@karma1: nem neked kell szégyenkezni, hanem akik úgy gondolták lehet jobboldali politikával kormányozni. Totális hatalom kiépítése azok bűne is akik odáig emelték. Név szerint is nevezhetjük őket, mint a nemzet szégyeneit.

Mos röhögtem épp egy jót a kétfarkúak egyik régebbi riportján: Azon panaszkodnak, hogy kitalált indokkal akarják elutasítani a párttá nyilvánítás, bejegyzését.
Az indok mert perverz képre hajaz a párt neve, melyet egy "Kúria" nevezetű nem perverz hangzású közintézményben hozták!:-DDD
Ezek már bohócot csinálnak mindenhol magukból Ilyen setétek csak diktátorok lehetnek.
karma1
@Sámannus: Ha hiszed, ha nem, nekem a Ketfarkuak tetszenek a legjobban...:o)))) Szuper kis csapat, es egyedul veluk meg Kovacs Gergovel nem tud mit kezdeni orban (na meg Gyurcsannyal), ezek hallatan ejjel almaban hangosan felnyog orban, az tuti...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.