Orbán Viktor minden szégyenérzet nélkül vetkőzött meztelenre -legalábbis filozófiai értelemben – Pekingben, barátai, a többi illiberális vezető között elragadta a hév, és gátlástalanul kimondta, mit gondol a világról. Orbán közösségi oldalán közzétett videó középpontjában nem véletlenül áll a Tienanmen téri koszorúzás. Orbán nem véletlenül ment éppen oda koszorúzni, ahol a kínai rezsim őrült erővel verte le az 1989-es demokratikus kísérletet . A helyszín, ahol a kínaiak előtt tisztelgett, egyben Orbán személyes, politikusi útját is megmutatja, a demokratikus liberalizmustól az illiberális országvezetésig.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kuruc.info/galeriaN/2012/orbankoszoruzas17051302.jpg
Tienanmen téri vérengzés 1989. évi áldozatai. A hűtőkamrában az áldozatok gúlában rakva. Orbán ma már a világ négycsillagos diktatúráinak vezetői előtt borul térdre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hogy egy ország első roma származású miniszterelnöke valaki, az kevés a történelemkönyvekbe kerüléshez. Annál nagyobb dolgot kell véghezvinni.
Mondjuk egy neo-kommunista diktatúra kiépítése éppen elég lehet.
karma1
@papa.49: Minden cselekedete ra'vall: csak mi nem vettuk idejeben eszre az into jeleket... Illetve ha meg igen, akkor elhessegettuk a gondolatot azzal, hogy hat fiatal, neha vehemens, de igazan valtoztatni akar...
Mar akkor gyanut kellett volna fogni, hogy mit akar valtoztatni egy KISZ titkar, aki raadasul besugo is?
Amit eddig istenitett, akkor most arra fog feleskudni, hogy nekimegy a sajatjainak, mert ok mar tortenelmileg tulhaladottak?
papa.49
@karma1: Észre nem vettük mert jól körül volt bástyázva az Anikó barátnéja által, akinek az akkori BM. volt az apja, a férje meg a mai tákolmánybíró, tehát őket senki meg nem állíthatta, mindenből kimosták a szarháziakat...
Eladott Ország
kuruc.info/galeriaN/2012/orbankoszoruzas17051302.jpg
Tienanmen téri vérengzés 1989. évi áldozatai. A hűtőkamrában az áldozatok gúlában rakva. Orbán ma már a világ négycsillagos diktatúráinak vezetői előtt borul térdre.
Eladott Ország
@papa.49: nikkp.blog.hu/2007/03/24/orban_viktor_kadar_belugyminiszterenek_k
Orbán Viktor, Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére.Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István belügyminiszter lányát. Stumpf István annak a Gellért-hegyi, Ménesi-úti luxus-jogászkollégiumnak a nevelőtanára volt, amelyben Orbán Viktor a szárnyait bontogatta. Ott ismerkedtek össze, és Stumpf ott szemelte ki magának Orbánt konspiratív terveik számára.
bencemacska
@karma1: ma, 12:54
Nem akarok vele dicsekedni, de nekem már a temetéskor sem tetszett! Nem tetszett a megjelenése, a hadarása, a szövege!
Lehet, hogy túl konzervatív vagyok, de ő a viselkedésével nem temetéshez méltóan viselkedett.
A díszlet, a környezet, a megjelentek mást érdemelt volna, mint OV hőzöngését. Lehetett hallani azt is, hogy megígérte, be fogja tartani a megállapodásokat a megjelenésről és szövegről, stb. De már az első mondatával felrúgta!
Én a temetés idejére szabadságot vettem ki és vidékre utaztam! Nem akartam Bpesten lenni!
Sámannus
Szerintem már a kínaí vezetőknek is kezd ciki lenni ez a tolakodó gusztustalan erkölcsi posvány. Nekik ugyan nem fáj, de az udvari bolond mégis csak a fényes tekintetű köpcösünk.
karma1
@bencemacska: Es az elso adando alkalommal elarulta azokat, akiknek a hatan bejutott a Parlamentbe... (dr Torgyan Jozsef es partja)
Sámannus
@karma1: nem neked kell szégyenkezni, hanem akik úgy gondolták lehet jobboldali politikával kormányozni. Totális hatalom kiépítése azok bűne is akik odáig emelték. Név szerint is nevezhetjük őket, mint a nemzet szégyeneit.

Mos röhögtem épp egy jót a kétfarkúak egyik régebbi riportján: Azon panaszkodnak, hogy kitalált indokkal akarják elutasítani a párttá nyilvánítás, bejegyzését.
Az indok mert perverz képre hajaz a párt neve, melyet egy "Kúria" nevezetű nem perverz hangzású közintézményben hozták!:-DDD
Ezek már bohócot csinálnak mindenhol magukból Ilyen setétek csak diktátorok lehetnek.
karma1
@Sámannus: Ha hiszed, ha nem, nekem a Ketfarkuak tetszenek a legjobban...:o)))) Szuper kis csapat, es egyedul veluk meg Kovacs Gergovel nem tud mit kezdeni orban (na meg Gyurcsannyal), ezek hallatan ejjel almaban hangosan felnyog orban, az tuti...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.